Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 23 квітня 2020, 19:09
10203
23

«Чучело галіме». Президент Інгульця жорстко відповів Рафаїлову

Олександр Поворознюк вважає, що Сергій Рафаїлов занадто багато собі дозволяє

| Оновлено 23 квітня 2020, 19:09
10203
23
«Чучело галіме». Президент Інгульця жорстко відповів Рафаїлову
kirovograd24.com. Олександр Поворознюк

Президент «Інгульця» Олександр Поворознюк жорстко відповів на критику колишнього генерального директора «Зорі» Сергія Рафаїлова.
 
«Мене батьки виховували так, щоб я з повагою ставився до старих людей, а тут ще й до трохи хворої людини. Тому давайте просто про це забудемо. Я з такими людьми просто не хочу витрачати час, тому що у нього або старече, або він психічно хвора людина.
 
Він хоч би зайшов в інтернет і подивився. Почав мені дорікати, що я їжджу на джипі з номерами «Папа». Він просто не розуміє, наскільки вони мені дорогі. Це все пайовики всіх моїх корпорацій «Агрофірма П'ятихатська» скидалися з кожного двору по 2-3 гривні, щоб подарувати мені на день народження за те, що я взяв підприємство в банкрутстві і вивів за 5 років до топ-100 найкращих підприємств України. Що вони живуть розкошуючи, ні в чому не відмовляючи. У них хліб зараз по 3.50, люди добрі.
 
Вони мені подарували номери «Папа». Я пишаюся цим, що вони мені подарували, що я в такому авторитеті у них. Вони хотіли написати «Батько», але однієї букви не вистачило на слово.
 
І це «чуділіще», навіть не знаю, як його назвати, «чучело галіме», він почав мені розповідати, що я хвора людина, тому що їжджу з номерами «Папа». Так ти зроби що-небудь в цьому житті стільки, скільки я зробив, а потім вже будеш говорити», - сказав Поворознюк.

Оцініть матеріал
(100)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 23
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Футбол в квадрате
Начало интервью: "Меня родители воспитывали так, что бы я с уважением относился к старым людям"... Конец интервью: "И это чудилище, даже не знаю как его назвать, чучело галимое"!
MetalKH
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Владислав Антонов
Прикольный трэшток, жгите еще!
pl2012ua
такие номера только алени делают.
axylinam
При любом раскладе Рафаилов не прав,ну захотелось челу или ещё кому нибудь обозвать номерной знак папой,ну и что? Рафаилов гнилой старикашка
PUTINHUILO
Как посторонние люди в МРЕО могут оформить такие номера на чужую машину в качестве подарка?
Надо же и заявление и техпаспорт собственника...
Вангую,что сам делал,а теперь заливает про 2 гривни от селян
Andy_P
"Что они живут припеваючи, ни в чем не нуждаются. У них хлеб сейчас по 3.50, люди добрые." - это припеваючи? Вместо того, чтоб сказать "да они от меня за паи по 10000$ в год получают Когда-же неожиданно всплывшее ... перестанет людей считать своей собственностью, своим скотом? Помещики, блять!
Vit18
Які пайовики такий і папа
Муґунот Уух
срач между болелами Динамо и Шахтера даже близко не стоял
Владимир Копяк
У меня много знакомых, у которых такого типа номера - вован, киса,анюта, алекс, и много других прикольных. И что самое интересное - в основном это люди недалекие, с низким уровнем интелекта, громадного самомнения и уверенные что всем мы им что-то должны по жизни. Так что в этой ситуации, Рафаилов прав на все 100.. Этот кормчий Ингульца с автоматом в машине, корчит из себя такого пахана средины 90-х... Просто не дотянились до него руки правосудия, а там есть что пошерстить. Кстати, те кто невзначай провалился в канализацию с тяжелыми последствиями для организма, не хотят оформить явку с повинной?
comentraktor
Это быдляк ещё с повагою ставився, представляю як він без поваги ставиться....
Женя Матийчук
бидло воно і в африці бидло
vovast
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Сергій Поліщук
А что на китайском не написал? Одного знака хватило бы - 爸
Knyazgleb
Окрім слова "Батько", в українській мові існує інше слово "Тато". Цього слова на номер би вистачило. Але далі номеру мокшанську назву.