Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 06 травня 2020, 16:16
1085
1

Андрейс ЦИГАНІКС: «Зоря хоче довести, що є другою командою УПЛ»

У команді хотіли б дограти чемпіонат

| Оновлено 06 травня 2020, 16:16
1085
1
Андрейс ЦИГАНІКС: «Зоря хоче довести, що є другою командою УПЛ»
zarya-lugansk.com. Андрейс Циганікс (праворуч)

«Зоря» до зупинки чемпіонату УПЛ за додатковими показниками випереджає «Динамо» і знаходяться на 2-му місці, яке дає путівку в кваліфікацію Ліги чемпіонів.

Хавбек команди Андрейс Циганікс сподівається, що у «Зорі» буде шанс довести свій статус 2-ї сили УПЛ.

«Всі знають, що «Динамо» - великий клуб зі своєю історією. Але за друге місце борються не тільки дві команди. Тут ще «Десна» на п'яти наступає. «Олександрія» щось намагається. «Зоря» в цьому сезоні показує феноменальний футбол, свій малюнок гри, але не завжди феноменальний результат. Іноді ми програємо або втрачаємо очки».

«Зупинка чемпіонату через карантин нам не на руку. У нас був дуже хороший хід. Перемога над «Шахтарем» додала емоцій і впевненості. Ми в хорошому ритмі, всі футболісти готові грати і тут пауза. «Зоря» не хоче взяти і опинитися на другому місці просто тому, що чемпіонат може закінчитися достроково. Вся команд хотіла дограти сезон і показати, що ми не просто так там опинилися».

«Для кожного мужика, адже у нас в команді всі мужики, це щось цінне. Завоювати срібло в Україні було б дуже здорово. Це високий показник. Але ще раз підкреслю, що ніхто не хоче просто взяти і зупинити УПЛ. Футболісти, тренерський штаб, медичний персонал готові доводити, що «Зоря» - це дійсно друга команда в Україні. І не тому, що у когось погані результати, і нам пощастило. У футболі везе тільки тим, хто цього заслуговує і працює», - сказав Циганікс.

Оцініть матеріал
(9)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Vik Bistritskiy
Красавчик