Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 07 квітня 2020, 14:43
4516
2

Сергій РИБАЛКА: «Зараз не хочу повертатися в Динамо»

Екс-хавбек «Динамо» задоволений тим, як складається його кар'єра

| Оновлено 07 квітня 2020, 14:43
4516
2
Сергій РИБАЛКА: «Зараз не хочу повертатися в Динамо»
ФК Сівасспор. Сергій Рибалка

30-річний півзахисник, який останнім часом захищав кольори «Сівасспора», розповів про те, як покинув Київ. На Рибалку не розраховував Олександр Хацкевич - і гравець вирішив піти в оренду.

«Коли йшов в оренду з «Динамо» в «Сівасспор» я говорив, що повернуся. По-перше, у мене контракт тоді був з «Динамо». Звичайно, хотів повернутися. Але, коли подивився на рівень в Туреччині, атмосферу в команді, я не сильно хотів повертатися в «Динамо». Чому? Зараз молоді гравці в «Динамо». У мене є команда, хороший чемпіонат. Так, «Динамо» - це бренд, але потрібно рухатися далі. Зараз це пройдений етап.

Коли я повернувся, зайшов в кабінет до Ігоря Михайловича, запитав, що мені далі робити. Він каже: «Я хочу, щоб ти залишився. Їдь на збори, доводь». Я прямо сказав: «Не бачу сенсу, тому що тренерський штаб на мене не розраховує». Навіть внутрішнє я не хотів повертатися в «Динамо». Сказав, що хочу повернутися в чемпіонат Туреччини. Ігор Суркіс сказав: «Я тебе розумію», - розповів Рибалка в інтерв'ю ютуб-каналу «Бомбардир».

У «Сівасспор» Рибалка перейшов у вересні 2017 року на правах оренди. Влітку 2018 року турецький клуб викупив контракт, запропонувавши гравцеві угоду на три роки. Зараз контракт Рибалки припинений через травму і знову вступить в силу в наступному сезоні.

Раніше Рибалка розповів, як виграв в карти у Ігоря Суркіса кілька тисяч доларів.

Оцініть матеріал
(28)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 2
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
dd dent
Сергей РЫБАЛКА: «Сейчас не хочу возвращаться в Динамо, да и в Реал не пошел бы» .. когда посмотрел уровень в Турции, атмосферу в команде, я не сильно хотел
DYNKYIVPIK
Динамо було - БРЕНД, а зараз - бред, нажаль.