Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Збірна України
| Оновлено 24 жовтня 2020, 02:18
6987
0

Сергій РЕБРОВ: «Всі дивувалися, як я перестрибнув британця»

Колишній гравець збірної України - про дебютний гол в складі збірної України

| Оновлено 24 жовтня 2020, 02:18
6987
0
Сергій РЕБРОВ: «Всі дивувалися, як я перестрибнув британця»
УАФ. Сергій Ребров

45-річний екс-гравець київського «Динамо» і збірної України Сергій Ребров розповів про перші успіхи в складі збірної України.
 
«Багато хлопців з тієї молодіжки, яка була за крок від Олімпіади, перебралися до національної збірної. Я разом з ними. Перед стартом відбіркового турніру чемпіонату світу 1998 року у нас було кілька спарингів, і я взяв участь в двох з них - проти Туреччини (2:3) і Литви (5:2). Матч з литовцями в пресі підносили як генеральну репетицію перед грою в Північній Ірландії. Пам'ятаю, що вийшов у другому таймі і віддав гольовий пас.
 
У Белфасті Йожеф Сабо не став особливо нічого міняти і знову випустив мене на заміну. Той матч я, звичайно, запам'ятав, адже забив тоді свій перший гол за збірну України. Ми розіграли штрафний, Віктор Скрипник зробив гарне забігання і подав з флангу, а я вдало пробив головою. Всі тоді говорили, що маленький Ребров перестрибнув височенного британця. У газетах про це багато писали (посміхається).
 
Але важливо, що мене це зовсім не здивувало. Я і потім часто забивав з другого поверху, це мені дано від природи - хороший стрибок, хороший вибір позиції. Вважаю, щоб виграти м'яч головою, потрібно, перш за все, вибрати правильну точку і вчасно вистрибнути - і тоді у тебе є хороші шанси, незважаючи на зріст. Так і сталося в матчі з Північною Ірландією. Я був шалено радий цьому голу», - сказав Ребров.
 
Читайте також: Сергій РЕБРОВ: «Пенальті повинен був бити я, але Ващук сказав, що впевнений»

Оцініть матеріал
(12)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.