Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга чемпіонів
| Оновлено 02 квітня 2020, 00:36
1814
0

Всі змагання в Європі повинні бути завершені до 3 серпня

Національні турніри УЄФА пропонує відновити у другій половині червня

| Оновлено 02 квітня 2020, 00:36
1814
0
Всі змагання в Європі повинні бути завершені до 3 серпня
УЄФА

Відеоконференція УЄФА, яка відбулася 1 квітня, зробила ситуацію в професійних футбольних змаганнях трохи більш конкретною. Провівши інтенсивні консультації з усіма футбольними асоціаціями, лігами та представниками клубів, УЄФА настійливо закликає федерації завершити сезон за єдиним графіком.

УЄФА наполягає на поновленні професійних футбольних змагань, які були вимушено перервані через пандемію коронавірусу. Змагання в усіх лігах в Європі повинні бути завершені до 3 серпня. Це означає, що національні турніри зобов'язані знову початися не пізніше другої половини червня.

Природно, відновлення можливо з урахуванням рішень національних органів охорони здоров'я, з урахуванням інтересів футболістів, тренерів, вболівальників і суддів. У будь-якому випадку, футбол відновиться, якщо це буде безпечно відповідно до критеріїв.

УЄФА поки не може сказати, що означає нова ситуація для гравців, які поміняють клуб 1 липня. Також все ще не вирішено питання про те, чи буде зсунуто дати трансферного вікна. Такі питання будуть обговорюватися під час наступної зустрічі, запланованої на середину квітня.

Оцініть матеріал
(19)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.