Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Іспанія
| Оновлено 08 сiчня 2021, 22:43
11146
21

Даєте мільйони футболістам? Тепер нехай Роналду і Мессі дадуть вам вакцину

У соцмережах опублікована велика кількість мемів про пандемію коронавірусу

| Оновлено 08 сiчня 2021, 22:43
11146
21
Даєте мільйони футболістам? Тепер нехай Роналду і Мессі дадуть вам вакцину
Twitter

У соцмережах опубліковано велику кількість мемів про пандемію коронавірусу. В одному з них порушена цікава тема про великі зарплати в розважальній і спортивній сфері та низькій оплаті для працівників медицини.

У поширеній публікації нібито іспанський біолог висловлює невдоволення поточною ситуацією: «Ви даєте мільйони на місяць футболістам і лише 1800€ на місяць біологам. Ви зараз маєте потребу у вакцині. Ідіть до Кріштіану Роналду або Мессі, і вони знайдуть вам вакцину».

Джерело Twitter
Оцініть матеріал
(80)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 21
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
pl2012ua
Согласен, футболеры зажрались нереально, в 18 лет им уже крышу сносит от миллионов. Пора ситуацию осправедливить, пора нормально платить полезным специалистам.
dd dent
дискуссионный вопрос, с одной стороны да, вроде бы права, а с другой, если в топ футболе вертятся млрд $, то логично что и игроки что б все это крутилось и держалось могут получать столько.
А если вирусолог нулячий то ему и 1800 может много или надо поставить з/п в млн в мес и не будет никогда болезней? тоже спорный момент
Billy Milligan
Насчет футболистов конечно же бред, один из родов деятельности приносящий хоть какую то пользу и облагаемый налогами. А вот как насчет спросить благодати с попов за их финансовую деятельность без налогов и льготные тарифы на энергоносители? Прийти спросить, а если благодать сцука не наступит и вирус не отступит, потягать кое кого за козлячью бороду?
Дмитрий Берестовой
Актрои, спортсмени, музиканти, письменники... є чимало людей, що заробляють мільйони. Так само є чимало мільйонерів, що інвестують у науку, і науковців, що стають мілліонерами... присто є науковці, які цього варті, а є паразити, що тягнуть собі з бюджетів гранти... Навіщо такі новини дають на сайті? Мож на ж в телефонному режимі інтервю взяти... Це було б цікаво.
pl2012ua
а попов вообще как сидорову козу пороть надо.
Diego Armando
Знайшли цапів-відбувайлів))
Я погоджуюсь, що певний спорт трохи бахнувся щодо фінансів, однак, для того щоб сплатити величезну зп Мессі, Барса може сплачувати до 70% податків (можу помилятися, але вони є значними), і так з кожного клубу в усіх ТОП лігах.
Тому, як на мене, чим більше таких діамантів як Мессі грає в чемпіонаті, тим краще для держави.
А це просто дешева популістична штука, якою намагаються перевести увагу від некомпетентних мінздравів і їм подібним.
Василь Острозький
Це чистої води фейк. Ця жінка не є ніякою дослідницею біологом. Вона ультраправий іспанський політик. Тому і обговорювати її слова немає жодного сенсу. Зараз на науку виділи хоч весь світовий ввп нічого не змінитися. Потрібен час для випробування вакцини, а час ніякі гроші не замінить.
Tymchuk Andriy
У топ лігах вже давно завищені зарплати. Тільки смерть їм нажаль допоможе це зрозуміти(навіть екс президент Реала був безсилий((
dd dent
Вообще исходя из всей логики озвученной, то надо тогда делать потолок з/п и усредниловку и будет оч похоже на совок тогда, но будет в чем-то равенство, но боюсь что тогда взвоет и вирусолог и футболист) поскольку хороший научный работник тоже получает скорее всего не 1,8 евро, а куда больше
И Шевченко
Ну когда жареный петух в ж.. клюнул ,у многих репа зачесалась.Всё же млн. они не стоят,наверно ценники пересмотрят или налоговая их еще к "земным" с неба приспустит, а то и впрямь ,зажрались , их ведь целые легионы, и все "семьи кормят".
tima fialko
Совкове косоглазіє на чужий гаманець
digsum
Чушь какая-то. У Гарварда бюджет 40 млрд долларов. Настоящая наука так же купается в деньгах, как и футболисты. Проблема кроется в том, что все открытия либо результат долгих кропотливых исследований без гарантий на то, что вложенные миллиарды сработают вообще, либо результат случайного совпадения обстоятельств, случившихся на коленке за 5 копеек. Бабенка хайпануть решила.
dgurkis
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
common_sense
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил