Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 17 березня 2020, 20:02
2154
0

МАРКЕВИЧ про перенесення Євро: «За рік українські гравці не постаріють»

Відомий тренер коментує рішення УЄФА перенести чемпіонат Європи

| Оновлено 17 березня 2020, 20:02
2154
0
МАРКЕВИЧ про перенесення Євро: «За рік українські гравці не постаріють»
УАФ. Мирон Маркевич

Колишній тренер «Металіста» і «Дніпра» Мирон Маркевич поділився своєю думкою з приводу перенесення Євро-2020 на 2021-й рік.

«За таких умов проводити Євро зараз – нереально. Потрібно стабілізувати ситуацію. Перенести турнір на наступний рік – найбільш правильне рішення.

Як позначиться на силі збірної України? Побачимо. Давайте спочатку дочекаємося, щоб можна було спокійно тренуватися і грати у футбол. Щоб глядачі сиділи на трибунах. Тоді можна буде про щось говорити. Бо те, що ми мали зараз – то не футбол. Кому він потрібний?

Звичайно, було б краще зіграти ще цього року. Команда перебувала на ходу. Ну але куди ти від цього подінешся? Є така специфічна ситуація – потрібно з неї виходити. Я не думаю, що за рік всі ці футболісти аж так сильно постаріють. З іншого боку, може це й добре. Бо зараз Ярмоленко тільки оговтується від травми. Зінченко повернеться до основного складу, Маліновський… Як то кажуть, все, що не стається – на краще.

І тренерський склад залишиться. Степаненко стане на ноги. А за той рік, можливо, ще хтось із молодих підтягнеться у збірну. У «Зорі», наприклад, є хороші пацани. Будемо сподіватися, що те все скоро закінчиться і наш клубний футбол повернеться на звичні рамки. Це зараз – найголовніше», - сказав Маркевич.

Коронавірус і футбол. Турніри, які скасовують або переносять (Оновлюється)

Оцініть матеріал
(6)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.