Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 15 березня 2020, 19:52
7010
5

Віктор СКРИПНИК: «Думаю, що потрібно зробити паузу в чемпіонаті»

Наставник «Зорі» висловився про ситуацію з пандемією коронавірусу

| Оновлено 15 березня 2020, 19:52
7010
5
Віктор СКРИПНИК: «Думаю, що потрібно зробити паузу в чемпіонаті»
ФК Зоря Луганськ. Віктор Скрипник

Головний тренер «Зорі» Віктор Скрипник прокоментував перемогу над «Шахтарем» (1:0), а також заявив, що варто припинити чемпіонат через коронавірус.

- Ми перший раз грали без уболівальників. Це накладає негативний відбиток. Коли ти граєш вдома і бачиш, що трибуни живуть і підтримують твою команду, від цього завжди легше.

Але зараз, ті події, які відбуваються в усьому світі, накладають відбиток. Якщо зараз буде пауза і ми розуміємо, що чемпіонат не закінчується, то готуємося далі. Почекаємо вівторка.

Ті підказки, які тренер іноді викрикує, сьогодні доходили до гравців, оскільки чутно було все. Резюмуючи, скажу, що ми готові до всього. До паузи або припинення чемпіонату. Але сьогодні ми раді, що обіграли «Шахтар». Не кожен раз переможеш цю команду. Ми двічі в першій частині грали і, при хорошій грі, двічі поступилися. Сьогодні нам вдалося перемогти і вся боротьба ще попереду. Готуємося з позитивом. Такі ігри додають впевненості на майбутнє. Сьогодні нам дійсно пощастило обіграти таку команду, як «Шахтар».

- Наскільки розкривається душа команди, коли ми граємо з такими сильними суперниками, які і самі грають, і нам дають грати?
- Ми у них вчимося і проводимо хороші ігри. З цих ігор ми більше беремо позитиву і більше розвиваємося.

- Яке у вас бачення подальшої ситуації?
- Я думаю, що потрібно зробити паузу. Давайте заспокоїмося, а потім всі разом з уболівальниками награємося у футбол. Будемо радіти футболу, а не переживати за те, що зараз відбувається в світі. Краще зробити паузу і дочекатися того моменту, коли всі разом будемо радіти спорту. Вся боротьба ще попереду. Ми з розумінням поставимося до будь-якого майбутнього рішення і чекаємо вівторка.

Оцініть матеріал
(59)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 5
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Kevko
Если говорить о спортивной составляющей, то Скрипник и команда - молодцы! Командный прогресс, как и прогресс отдельных игроков, - очевиден.
VVO
Відверто кажучи набридли уже ці спекуляції з приводу відсутності вболівальників на тртбунах, можна подумати так зазвичай збирається 10-15 тисяч, а тут раптом стало порожньо.
P. S. Якщо й потрібно було завершувати чемріонат то саме після першого етапу, а не розпочинати новий.
Дід Піхто
Скрипник сегодня нагнул кротят. Я получил истинное наслаждение от этого!
Vadim-77
Заслуженная победа Зари . Скрипник создал очень приличную команду, что не может не радовать.
.
https://t.me/fczarya . Телеграмм канал о луганской "Заре". ... Подписывайтесь, чтобы быть в курсе всех новостей о команде.
Руслан Кириченко
Заря ЛУГАНСК! Какие могут быть домашние трибуны и соответсвенно поддержка болельщиков?)