Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
|
1109
1

Роман САНЖАР: «Вважаю, що Карпати втратили 2 очки»

Наставник «Карпат» прокоментував нічию в дербі

Роман САНЖАР: «Вважаю, що Карпати втратили 2 очки»
fckarpaty.com

Наставник «Карпат» Роман Санжар прокоментував нічию 1:1 в матчі УПЛ проти ФК «Львів». Матч проходив без уболівальників через пандемію коронавірусу.

«Сьогодні дійсно було дербі. Гра нам вдавалася – у першому таймі «Карпати» діяли краще за суперника: відкрили рахунок, мали ще моменти. Проте після перерви привезли собі гол. Відповідно втратили ту невеличку перевагу, яка у нас була. Хоча наприкінці зустрічі ми отримали право виконати пенальті й мали вирішувати гру. Втім вже через хвилину ми могли програвати. Розв’язка матчу була гострою – обидві команди створювали небезпечні моменти, однак з різних причин не скористалися нагодами. Вважаю, що «Карпати» втратили два очки. В будь-якому разі – рахунок на табло. І він об’єктивний».

«Я задоволений грою 18-річного Олексія Сича, який зіграв достойно. Щодо Володі Танчика, то він тренувався у загальній групі протягом трьох днів. У другому таймі на його гру суттєво вплинула втома. Схожа ситуація і в Ярослава Деди, який пропустив чималий термін, а сьогодні вийшов на поле і навіть мав кілька моментів».

«Відсутність вболівальників безумовно впливає на гру. У нас завжди гарна атмосфера в домашніх матчах. Якби трибуни не були порожні, то градус дербі був би ще вищим», – резюмував головний тренер «зелено-білих».

Джерело Sport.ua
Оцініть матеріал
(5)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
DidOk
Варто визнати, що ФК Львів точно був не гірше, а моментами й краще