Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 15 березня 2020, 01:17
5748
20

Карпати і ФК Львів завершили нічиєю дербі з вогняною кінцівкою

Втретє поспіль дві команди зі Львова не можуть визначити найсильнішого

| Оновлено 15 березня 2020, 01:17
5748
20
Карпати і ФК Львів завершили нічиєю дербі з вогняною кінцівкою
ФК Львів

У стартових складах суперників порівняно з минулим львівським «дербі» обидва головні тренери зробили певні кадрові зміни. У «Львова» замість Богунова, Люльки, Жонатана на поле вийшли Ренан Олівейра, Братков та Борзенко. В «Карпатах» замість Хахльова, Матара, Дубінчака і Притули у гру вступили Танчик, Бойчук, Пасіч та Сич, причому для Танчика та Сича це був дебют в основному складі «зелено-білих».

Номінальні господарі поля зі «Львова» активніше розпочали поєдинок і в дебюті гри м’яч після удару Ренана Олівейри влучив у сітку, але із зовнішнього боку воріт. Перший же небезпечний момент біля воріт Сарнавського виник після дальнього удару Сича, коли воротар «містян» у кидку перевів м’яч на кутовий. Не пощастило і Бойчуку, після дальнього удару якого м’яч влучив у штангу і відскочив у поле.

І все ж у середині тайму зусилля «левів» призвели до взяття воріт. Після передачі Танчика на правому краю атаки Мартінс прострілив низом до штрафного, де Братков, намагаючись випередити Бойчука, проштовхнув м’яч у сітку власних воріт. Для Браткова це був перший автогол в УПЛ. Так «Львів» в матчах з «Карпатами» перервав свою серію без пропусків голів, яка з 22 вересня 2018 року тривала впродовж 312-ти хвилин.

Забитий гол додав впевненості гравцям «Карпат», які продовжували більше володіти м’ячем. Намагався завершити атаку дальнім ударом Кльоц, але пробив вище воріт. Забракло влучності і удару Яковеллі. Кінцівка тайму пройшла в атаках «Львова», проте до небезпечних моментів біля воріт Кудрика справа не доходила.

Другий тайм активніше розпочали «містяни», і Кудрик рятує ворота після удару Алваро. Незабаром «Львову» вдалося зрівняти рахунок: вперше в УПЛ відзначився Яковеллі, пробивши головою повз воротаря і заробивши при цьому на радощах жовту картку. Так «Львову» вдалося перервати і свій безгольовий серіал у ворота «Карпат», який тривав 279 хвилин.

Обидві команди продовжували швидко переходити від оборони до атаки. Міг вивести «Львів» вперед Алваро, після дальнього удару якого м’яч пролетів впритул з поперечиною. Також запам’ятався і удар Пасіча, який пробив впритул з дальньою штангою.

Суперники активно намагалися змінити хід подій на свою користь. І таку нагоду мав Приймак, який після флангової передачі Богунова пробив поруч зі штангою. Втратили шанс вийти вперед і «Карпати», коли Притула заробив пенальті, але Назарина не зумів перехитрити Сарнавського, який зловив м’яч. Через декілька хвилин Кутаков вдруге у матчі вказує на «позначку», цього разу у ворота «Карпат» - за порушення правил Пасічем проти Алваро. Пасічу після другої жовтої картки довелося залишити поле, а Кудрик також продемонгстрував чудову реакцію, зловивши м’яч після удару Татаркова.

У підсумку, третій поспіль матч «Львова» та «Карпат» не виявив переможця, але цього разу суперникам вдалося забити голи. При цьому «Карпати» не перемагають в чемпіонаті впродовж рекордних для клубу 16-ти матчів поспіль: шість нічиїх та десять поразок.

Юрій НАЗАРКЕВИЧ

Українська Прем’єр-ліга. 23-й тур.

Львів – Карпати – 1:1


 Яковелли, 50 – Братков, 27 (авт.)

На 86-й хвилині Єгор Назарина не забив пенальті (воротар).

На 88-й хвилині Микита Татарка не забив пенальті (воротар).

 Яковелли, 50, Сабіно, 85, Приймак, 89 – Бойчук, 3, Халл, 30, Кльоц, 49, Пасіч, 83

 Пасіч, 87 (друге попередження).

Львів: Сарнавський – Бопесу (Богунов, 61), Братков, Борзенко, Гончар – Сабіно, Приймак – Алваро, Татарков – Ренан (Нич, 63), Яковеллі (Велвес, 82).

Карпати: Кудрик – Лях, Халл, Гіоргадзе, Мартінс (Притула, 74) – Сич (Деда, 71), Назарина – Пасіч, Кльоц, Танчик – Бойчук.

Арбітр: Дмитро Кутаков (Київська обл.)

Стадіон: «Україна» (Львів).

Удари (у площину): 9 (4) – 8 (3)
Кутові: 5 – 5
Оффсайди: 1 – 3.

ЛЬВІВ-КАРПАТИ. ТЕКСТОВА ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ

Температура: 5°C

Джерело Sport.ua
Оцініть матеріал
(14)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

РЕБРОВ: «Починаємо підготовку до ЧЄ. Ми непогано грали з Італією й Англією»
Футбол | 29 березня 2024, 00:45 0
РЕБРОВ: «Починаємо підготовку до ЧЄ. Ми непогано грали з Італією й Англією»

Збірна України вийшла на Євро-2024, здолавши команду Ісландії

Фаворити? Стали відомі коефіцієнти на перший матч України на Євро-2024
Футбол | 28 березня 2024, 17:15 0
Фаворити? Стали відомі коефіцієнти на перший матч України на Євро-2024

17 червня підопічні Сергія Реброва проведуть поєдинок проти Румунії у 1-му турі групи Е

Коментарі 20
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
dudigo78
Неміч повна що ті, що інші. В мене в селі дядьки пузаті по неділях після церкви десь так грають. В нейтрального вболівальника кров з очей від такого футболу потече
Shevchenka2019
Де те 4удо фек@ліївське? Фек@л кусок г@мн@!!! Не обіграти Карпати,які без грошей? Дн0 дніщьє))) Кульпар твій дім. А ми з тебе ржемо. Включай свої акаунти поржемо))) вперед...мінусуй спочатку... Як облупленого тебе знаємо)
Михайло Якубчук
PFCLviv, 14.03.2020 16:18
Мелікян має працювати з командою над реалізацією. Сьогодні крім пенальті незабили десь 100 % голів 15 !!! Стадіон: «Україна» (Львів).
Удари (у площину): 9 (4) – 8 (3) Голів 15 забити з 4 влучань в ворота неможливо. В регбі таке можливо зробити. Вчи правила гри, математику - якщо ж ні - за тобою Кульпарківська плаче.
Михайло Якубчук
PFCLviv, 14.03.2020 16:10 Чуєш "бомжацька овеча срака", чому знову граєте на "Україні"? Профукали "Львів-Арену"? Шо сі стало?
Shevchenka2019
У всіх тіпа вболівальників фек@л. Хвороба сонячних людей,співчуваю... Ржуть зі самих себе. Співчуваю...
Ruslan
Багато в карпатівських курточках на польському кордон виділи. Поїхали за дешевими макаронами, гречкою, парувками та йогобелою і тут хлоп - кордон закрили
8number
Зачем эти клубы в высшей лиге? Я знаю историю Карпат и помню результаты встреч с Шахтёром и Днепром, но сейчас...
OLEXANDER
Ви мене вибачте, народ, але це натуральні вівці, і що саме цікаве-обидві команди!
кожна з команд пенальті не забила, ганьба. Ну і якщо вже граєтене нічейки, то розкатуйте по 3 очка, то вони в 2х матчах по 2 очка кожен набрав, а могли би і по 3! Ну, ну, удачі пацани...в пердиві...Карпат вітаю з пердивом, Львів на наступний сезон буде в аутсайдерах.
Владимир Пидвирный
Як низько і не красиво читати ці відгуки. Це дітвора. ДЕ АНАЛІЗ матчу, грали дві місцеві команди. Так, усвідомлюю помилку ДПП коли на вильоті був ФК Львів. Я тоді після матчу проклинав його за підніжку ФК Львову. Все повернулось навпаки. У футболістів Карпат немає карпатівського духу. Команда вимирає через невиплату заборгованості. Команда просто відсутня, молоді не прогресують, старих немає. Показують анти футбол. Роман навчи хоч грати "бий-біжи". Ну нічого не виходить. А ФК Львів успіхів, команда хоч хоче грати, а не позоритись після кожного матчу.
Владимир Копяк
Классический договорняк! Даче арбитра не предупредили, чтобы тот не чудил с пеналями - все равно забивать не будут... Жаль, что комиссия АФУ по честной игре давно прекратила свое существование, расписавших в своей неспособности что-либо сделать с этой чумой отечественного футбола... Ужас...
axylinam
Три встречи подряд поставили в конторе на ничью