Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Кубок України
| Оновлено 11 березня 2020, 09:44
12764
23

Динамо – Олександрія. Прогноз і анонс на матч 1/4 фіналу Кубка України

Центральне протистояння кубкових чвертьфіналів

| Оновлено 11 березня 2020, 09:44
12764
23
Динамо – Олександрія. Прогноз і анонс на матч 1/4 фіналу Кубка України
ФК Олександрія

У середу і четвер в Україні заплановані чвертьфінальні матчі Кубка України. Якщо Кабінет Міністрів України на найближчому засіданні (вранці в середу) не прийме рішення про заборону на проведення масових заходів в Україні в зв'язку з поширенням коронавіруса, центральним поєдинком безумовно буде зустріч в Києві. У суботу «Динамо» і «Олександрія» зіграли в рамках чемпіонату, а в середу на НСК «Олімпійський» розіграють путівку в півфінал Кубка України.

Виїзд в Олександрію традиційно не був простим для «Динамо». Незважаючи на те, що практично весь другий тайм підопічні Олексія Михайличенка мали на одного гравця більше, «Олександрія» створила чимало проблем біля воріт гостей. І тільки третій м'яч, забитий Миколенком за п'ять хвилин до закінчення основного часу, зняв напругу в матчі.

«Динамо» завершило першу частину сезону на другому місці, але мова про боротьбу за перше вже давно не йде. Головне завдання киян на залишок сезону - зберегти за собою друге місце і виграти Кубок України. Це не врятує провальний сезон, адже гри як не було при Хацкевичу, так і немає при Михайличенку, але, принаймні, трохи його скрасить і дозволить стартувати в кваліфікації Ліги чемпіонів.

Головного суперника - донецький «Шахтар», який володів Кубком України останні чотири роки, команда Михайличенка вибила на попередній стадії, а це значить, що шлях до трофею відкритий. Але не все так однозначно. Для нинішнього «Динамо» так точно. Та й суперник у чвертьфіналі - «Олександрія» - не з тих, хто готовий без бою пропустити фаворита в півфінал. Команда Шарана тричі протистояла «Динамо» в рамках Кубка України - і жодного разу не програла в основний час. А в сезоні 2015/16 «Олександрія» і зовсім створила сенсацію, вибивши «Динамо» з чвертьфіналу за підсумками двухраундового протистояння. Зігравши внічию 1:1 у Києві, в матчі-відповіді підопічні Шарана здобули мінімальну перемогу і вперше в історії вийшли до чвертьфіналу, де їх зупинив «Шахтар». Через два роки «Олександрія» була за крок від того, щоб повторити свій успіх. Переможець в 1/8 фіналу визначався в одному матчі, який проходив в Олександрії. Основний час суперники завершили внічию 1:1, а в додатковий «Динамо» все-таки дотиснуло суперника.

Після гри чемпіонату наставник «Олександрії» Володимир Шаран нарікав на непослідовність дій арбітра. На цей раз на матчі працюватиме ВАР, тому будемо сподіватися, що, як мінімум, з послідовністю прийняття рішень проблем точно не буде. У Києві Шаран не зможе розраховувати на Довгого, який не зіграє через дискваліфікацію. У той же час наставник олександрійців сподівається на допомогу Мірошниченка, Банади і Мишенка, які з різних причин пропускали матч чемпіонату.

У «Динамо» в основну групу повернувся Циганков. Лідер атак киян, який пропустив практично всі зимові збори, не грав в Олександрії, але вже в понеділок займався в загальній групі. А ось інший півзахисник - Шапаренко - під питанням через застуду. Зате точно зможе зіграти Шепелєв, який був вилучений у матчі з «Шахтарем». «Динамо» звернулося із запитом до УАФ на предмет того, чи може він зіграти і отримало відповідь на ім'я Ігоря Суркіса: Шепелев відбув дискваліфікацію в матчах чемпіонату.

Перед грою з табору обох команд доносяться істини, які свого часу озвучував ще Володимир Бессонов. Кубок України - це зовсім інший турнір, тому навряд чи матч на НСК «Олімпійський» буде схожим на зустріч в Олександрії. Безумовно, «Динамо» фаворит, але в окремо взятому матчі «Олександрія» може налаштуватися і дати бій.

Орієнтовні склади:

«Динамо»: Бойко, Миколенко, Шабанов, Попов, Кендзьора, Сидорчук, Шепелев, Вербич, Дуелунд, Циганков, Соль.

«Олександрія»: Паньків, Мірошниченко, Бухал, Дубра, Лучкевич, Гордієнко, Гречишкін, Банада, Задерака, Третьяков, Сітало.
 

11 березня, середа

«Динамо» – «Олександрія»
Київ. НСК «Олімпійський». 19:30
ТБ-трансляція на телеканалі 2+2
ДИНАМО — ОЛЕКСАНДРІЯ. ОНЛАЙН-ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ
 Арбітр: Віталій Романов (Дніпро)
Прогноз Sport.ua — 1:0
Оцініть матеріал
(34)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 23
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Муґунот Уух
Шаран сетовал на непоследовательность действий арбитра (с)
-------------
с,одной стороны, вроде как, непоследовательный: пенальти в ворота Динамо ни за что дал, а выгнать ни за что никого из киевлян не выгнал
а с другой, последовательный: сначала ни за что пенальти поставил, а потом, когда было за что, не поставил
Юрий Бадеха
3-1
George Abuladze
Если Динамо быстро не забьет, начнется спектакль от судьи, который будет якобы ошибаться в две стороны, удаления, пенальти, но в результате Динамо пройдет дальше
jekаfunny
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
jekаfunny
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
jekаfunny
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
K_Sarioglo@i.ua
Удачи Александрии!
BaZia
Виходьте на поле і доказуйте своєю грою що ви не гірші. ВАР не ВАР, якщо ви сильніші результат буде на табло. Єдине що може спаскудити гру - це лівий пенальті на останніх хвилинах гри при рівному рахунку
axylinam
По идее Динамо без проблем должно проходить Александрию,если Динамо опозорится,то летом этот состав вместе с убогим тренером нужно разогнать
Виктор Иванов
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
serge_kr
Будем надеется что сегодня судейка не в шубе и Александрия сможет размазать киевское дно, вперед Украина потопим офшорско-допинговый клуб
ingvar1305
1-2 Олександрія!...
Вперед до перемоги!...
doktor09
Учитывая, что титул чемпиона уже уплыл-Романова могут шибко нагнуть. И никакой WAR не поможет...
Ukraine
1:3
Тільки Олександрія, тільки перемога!
Вся Україна та Київ за Олександрію...
Вперед!!!
ihor7003
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил