Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
|
1849
1

Ворскла — Олімпік. Прогноз і анонс на матч чемпіонату України

Чи повторить «Олімпік» клубний антирекорд?

Ворскла — Олімпік. Прогноз і анонс на матч чемпіонату України

У суботу, 7 березня, в Полтаві «Ворскла» проведе заключний поєдинок першого етапу чемпіонату України. Суперником команди Юрія Максимова буде донецький «Олімпік».

Обидва клуби в даний момент знаходяться на дні турнірної таблиці. Але «Олімпік» розгубив свою перевагу, програвши 6 останніх матчів в УПЛ, тоді як полтавчани за цей період здобули три перемоги. І тепер відстають від підопічних Вісенте Гомеса лише на одне очко.

Непереконливий початок календарного року для «Олімпіка» дивний ще й тим, що на зборах донецька команда не програла жодного разу. Але в офіційних поєдинках справи йдуть гірше нікуди. 4 березня команда нарешті забила перший гол після відновлення чемпіонату, але все одно програла, двічі пропустивши від «Десни». І до повторення клубного антирекорду - 7 поразок поспіль в чемпіонаті - залишилося програти один матч. Головний тренер так пояснив останні результати: «Ми дуже легко пропускаємо голи. Суперники не створюють багато моментів, але ми легко пропускаємо».

У полтавському поєдинку суперник «Олімпіка» теж буде не найрезультативніший. Але напевно свій шанс отримає. «Ворскла» у весняній частині чемпіонату поки забивала лише двічі, але кому! Підопічні Максимова забили в Києві «Динамо» і вдома «Шахтарю». Здавалося б, «Олімпіку» слід накидати повний кошик, але як показав матч з «Маріуполем», у команди явні проблеми в атаці. Тільки два удари в площину завдали полтавчани і в підсумку розгромно поступилися - 0:3. Наставник команди вважає, що футболісти просто не встигли відновитися після перемоги над «гірниками»: «У нас не було свіжості. Коли футболісти в оптимальному стані, вони грають по-іншому. Але багато сил віддали в грі з «Шахтарем» і за два дні не відновилися».

Що ж, після гри в Маріуполі пройшло також не дуже багато часу. Чи встигнуть набрати форму до матчу проти «Олімпіка» гравці «Ворскли»? Відповідь дасть лише сам поєдинок. Букмекери, до слова, віддають мінімальну перевагу господарям. Адже, незважаючи на передостаннє місце в турнірній таблиці, полтавчани вдома програли останній раз ще в листопаді, мінімально поступившись «Десні». Ризикнемо спрогнозувати, що глядачі не побачать великої кількості голів, а долю зустрічі може вирішити один м'яч.

Орієнтовні склади:
«Ворскла»:
Резник - Сапай, Ндіайе, Чеснаков, Пердута - Луїзао, Пуцлін, Шехіч, Кане - Васін, Кулач.
«Олімпік»: Кринський - Лебеденко, Гришко, Зотько, Ксьонз - Завійський - Кравчук, Політило, Кравченко - Шахаб, Дегтярьов

.

7 березня, субота

«Ворскла» — «Олімпік»
Полтава. Стадіон ім. О. Бутовського. 14:00
ТБ-трансляція на телеканалі «Футбол 2»
ВОРСКЛА  ОЛІМПІК. ОНЛАЙН-ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ
 Арбітр: Дмитро Кутаков (Київська обл.)
Прогноз Sport.ua — 1:0
Оцініть матеріал
(8)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
zac1310
я согласен