Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
|
1460
0

Луїш КАШТРУ: «Нас нічого не цікавить, крім результату»

Головний тренер донецького «Шахтаря» прокоментував перемогу в матчі проти «Дніпра-1»

Луїш КАШТРУ: «Нас нічого не цікавить, крім результату»
twitter.com/fcshakhtar. Луїш Каштру

Головний тренер донецького «Шахтаря» Луїш Каштру прокоментував перемогу «гірників» в матчі проти «Дніпра-1» (4:1).

— Сьогодні вийшли гравці, що здобувають результат. Це з урахуванням того, що у Полтаві була ротація?
— Ми ніякої помилки не припустилися у Полтаві. Коли ми робимо те, що потрібно, це не помилка. Помилка була у минулому матчі. Ми не грали на тому рівні, не було організовані настільки, як потрібно. Дозволяли «Ворсклі» контролювати гру та проходити скрізь зони, які мали закривати. Ми граємо у дуже щільному календарі, а гравці – не роботи. Вони не можуть постійно виступати у кожному матчі. Є певний план, і ми в деяких матчах маємо надавати більшості гравців відпочинок. Саме це ми зробили у Полтаві. Ми знали, що ризикуємо, але іноді в житті це потрібно, щоб скористатися цим у майбутньому. Сьогодні був склад, який, ми вважали, перебуває у найкращих кондиціях, аби грати. Провели дуже кваліфіковану гру, що призвела до перемоги. Було створено велику кількість моментів, не всі з яких вдалося реалізувати. Вітаю увесь колектив за те, що було зроблено сьогодні. Не лише тих, хто грав, а всіх, хто щоденно працює.

— Ви сьогодні були настільки сильними чи суперник – слабким?
— Іноді, коли перемагаєш, починають недооцінювати суперника, а не цінити переможця. Вважаю, що суперник – кваліфікована команда. Варто нагадати, що «Дніпро-1» виграв 3:1 у «Динамо». Іноді люди забувають про те, що було зовсім нещодавно. Я ні в якому разі не забуваю про це. Але завдяки тому, що ми робили сьогодні на полі, можливо, здалося, що гра далася нам легко. Не скажу, що це був суперважкий матч для нас. Коли аналізували суперника, усі розуміли, що робота буде важка. Лише з нашою працею ми зможемо зробити гру легкою. Це сьогодні і відбулося. Вітаю гравців за все те, що вони продемонстрували на полі.

— Наскільки вплинув швидкий гол на результат матчу? І через що не вдалося забити більше, ніж чотири голи, попри величезну кількість моментів?
— Так, голи на перших хвилинах, звичайно, зняли з нас тиск. Було важливо показати хороший футбол та досягти результату. Це була одна з найкращих ігор «Шахтаря». Ми дійсно створювали багато моментів, навіть у другому таймі. Так, не всі реалізували, але у футболі таке трапляється. Нас нічого не цікавить, окрім результату. Команда атакує та захищається разом, високо пресингує, різноманітно атакує. Все це нам вдалося сьогодні. На один гол більше або менше – головне перемога, якої ми досягли. Але я згоден з вами щодо ранніх голів. Вони справді подіяли. Це дозволило команді дещо відпочити та відчувати себе спокійно протягом усього матчу.

Оцініть матеріал
(7)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Гравець Реала заявив, що гол Барселони у ворота Луніна мали скасувати
Футбол | 24 квітня 2024, 07:31 2
Гравець Реала заявив, що гол Барселони у ворота Луніна мали скасувати

Тоні Кроос вважає, що Андреас Крістенсен притримував його під час забитого м'яча

«Прийшов час розлучитися». Легенда Атлетіка залишить клуб влітку 2024 року
Футбол | 24 квітня 2024, 13:10 0
«Прийшов час розлучитися». Легенда Атлетіка залишить клуб влітку 2024 року

Ікер Муньяїн віддав баскам 15 років професійної кар'єри

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.