Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 04 березня 2020, 17:18
4812
6

Маріуполь – Ворскла. Прогноз і анонс на матч чемпіонату України

«Заледенілі» в Чернігові проти майстрів організації «холодного душу»

| Оновлено 04 березня 2020, 17:18
4812
6
Маріуполь – Ворскла. Прогноз і анонс на матч чемпіонату України
ФК Ворскла

Всього два тури зіграно в УПЛ в новому році, а наскільки ж змінилася інтрига в боротьбі за шосте місце. З одного боку, «Колос» завдяки двом перемогам виглядає в ній явним фаворитом. З іншого, новачкам ліги залишилося зіграти з «Динамо» та «Шахтарем». Підтягнувся до заповітного рядку і сенсаційний «Дніпро-1», який також розраховує поборотися за топові позиції.

Багато в чому дві поразки «Маріуполя» дозволили розгорітися настільки серйозній інтризі, і тепер уже не все залежить від самих приазовців. 0:4 в Чернігові стали повторенням найбільшого фіаско маріупольців в сезоні (до речі, в першому колі «Десна» виграла з тим же рахунком), і після нього Олександр Бабич не приховував розчарування. «Ми побачили на полі одну команду. Можна програти по-різному. Сьогодні це був не холодний душ, а крижаний. Негативу після матчу дуже і дуже багато», - поділився одкровеннями рульовий ФК «Маріуполь».

Безперечно, наклала на гру відбиток і ротація складу, пов'язана в тому числі, і з майбутньою кубкової зустріччю. Укупі зі спареним туром чемпіонату маріупольці проведуть 4 матчі за 12 днів, і такий графік не легкий для команд і з більш солідним ростером. У майбутньому поєдинку напевно також не обійдеться без змін: відзначаємо, що дискваліфікацію вже відбув Максим Чех. До речі, сама «Ворскла» також продовжує свій шлях в Кубку України, і через тиждень полтавці зіграють в Чернігові якраз проти недавнього кривдника «Маріуполя».

Підлила масла у вогонь боротьби в УПЛ і «Ворскла» - хто б міг подумати, що свою першу в чемпіонаті поразку «Шахтар» зазнає саме в Полтаві? Поки приазовці «замерзали» в Чернігові - «Ворскла» влаштувала не менш «холодний душ» чемпіонам. І якщо раніше «Маріуполь» чекав полтавчан з розрахунком без зайвих хвилювань взяти у аутсайдера три очки, то тепер не все так однозначно. Поки хтось думає про нинішні європейські баталії, а хтось мріє про майбутні - колектив традиційно амбітного Юрія Максимова націлений уникнути вильоту в Першу лігу. І саме питання «життя і смерті» дозволяє трощити будь-які авторитети.
«Перемогли насамперед за рахунок мужності колективу. Всі вийшли один за одного, бійці. Іноземці та українці - разом їмо один хліб, разом помиляємося, виграємо та програємо. Було важливо не поступитися в боротьбі, «Ворскла» завжди цим славилася», - сказав після гучної перемоги над «Шахтарем» наставник, який тріумфально повернувся в УПЛ. До такого ж напруженому графіку у команди додаються і дискваліфікації: без практично незамінного Олександра Скляра в опорній зоні «Ворсклі» точно буде непросто в Маріуполі.

У першому колі полтавці відібрали очки у «Маріуполя», зігравши 1:1 (голами відзначилися Денис Васін та Сергій Чоботенко). Тоді «Ворскла» перервала серію поразок, яка, втім, після візиту приазовців продовжилася. Якщо торкнутися історії протистояння, скажімо, що більшість зустрічей суперників проходила у вкрай напруженій боротьбі. А останні два роки спостерігається абсолютна рівність, але як раз нічия в середу навряд чи буде цікава будь-якій стороні...

Артем ЦИГАНЕНКО

Орієнтовні склади:

«Маріуполь»: Гальчук, Горбунов, Чоботенко, Дава, Тищенко, Полегенько, Чех, Мішньов, Федорчук, Фомін, Чурко.

«Ворскла»: Різник, Пердута, Чеснаков, Альюн, Сапай, Ребенок, Пуцлін, Кане, Луїзао, Кулач, Степанюк.

4 березня, середа

«Маріуполь» — «Ворскла»
Маріуполь. Стадіон імені В.Бойка. 14:00
ТБ-трансляція на телеканалі «Футбол 2»
МАРІУПОЛЬ ВОРСКЛА. ОНЛАЙН-ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ
 Арбітр: Олександр Дердо (Чорноморськ)
Прогноз Sport.ua — 1:1
Оцініть матеріал
(8)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 6
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Al Zolo
для Арендуполя последний шанс побороться за первую 6-ку для полтавчан уйти подальше от тонущих Карпат
Vbolivalnyk-Peter
Маріуполь переможе - про все вже домовлено - Шахтар зливає Ворсклі (щоб вона не сильно с-ку рвала у грі з Маріуполем), а Ворскла зливає фарму кротів, які пнуться в 1-шу шістку. Таке вже було коли кроти 1 зливають задля кротів 2.
Александр Сидорчук
Ещё бы Десна сегодня помогла бы Ворскле , вдула бы олимпик!
Al Zolo
и тем и тем очки позарез нужны-матч на все три резалта
dgurkis
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил