Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 29 лютого 2020, 19:23
9135
27

Колос обіграв Карпати і закріпився на шостій позиції турнірної таблиці УПЛ

Команда Руслана Костишина здобула другу перемогу після відновлення чемпіонату

| Оновлено 29 лютого 2020, 19:23
9135
27
Колос обіграв Карпати і закріпився на шостій позиції турнірної таблиці УПЛ
instagram.com/fckoloskovalivka

Як і очікувалося, головний тренер «Колосу» Руслан Костишин після перемоги в минулому турі вирішив не змінювати стартовий склад. А Роман Санжар зробив дві ротації: замість дискваліфікованого Дубінчака в обороні вперше з початку чемпіонату діяв Слива, а Діея Матара на вістрі атаки «зелено-білих» замінив Бойчук.

Господарі поля вийшли на поле, знаючи про поразку своїх переслідувачів за місце у першій шістці команд з «Маріуполя». И ковалівці активніше розпочали гру. Почав «пристрілюватися» по воротах «Карпат» Ільїн, який спочатку пробив в руки Кудрику. А згодом після навісної передачі з лівого краю Ільїн, випередивши Сливу, головою влучно пробив повз воротаря, провівши свій лише другий гол в УПЛ.

«Карпати» могли досить швидко відновити рівновагу в рахунку, коли після флангової передачі Бойчука пробивав головою Халл, але м’яч пролетів поруч з рамкою воріт. Гра на деякий час вирівнялася і до небезпечних моментів справа не доходила. Натомість ігрових зупинок через зіткнення футболістів не бракувало.

Кінцівка тайму вже була за командою з Ковалівки, яка заробила штрафний майже на лінії штрафного майданчику «Карпат». Стандарт виконав Богданов, Кудрик парирував удар, але Петров першим встиг на добивання, відкривши лік своїх голів в складі «Колосу». Раніше в УПЛ Петров також забивав суперникам «Говерли» та «Олімпіка».

На початку другої половини зустрічі гравці «Колоса» виконали два поспіль кутових, проте захисники «Карпат» встигали випереджати суперників. Вступив у гру і воротар господарів Волинець, у кидку парируючи небезпечний удар Пасича. В наступному небезпечному епізоді у штрафному знову відбулося протиборство Пасича та Волинця, яке завершилося жовтою карткою для гравця «зелено-білих».

Пожвавлення на трибунах викликав черговий штрафний у виконанні господарів, коли після удару Оріховського м’яч влучив у штангу, а Бондаренку при добиванні забракло влучності. «Карпати», враховуючи їх турнірне становище, намагалися змінити хід подій на полі. І таку нагоду двічі мав Назарина: спочатку гравець «левів» потужно пробив здалеку поруч з рамкою воріт, а згодом Волинець парирував удар Єгора. І все ж, зусилля «левів» привели до голу. Притула виконав кутовий удар на ближню штангу, де Козак головою «підрізав» м’яч у ворота, забивши свій перший гол в УПЛ – в 11-й грі.

На останній хвилині матчу Козак виконував штрафний і м’яч влучив у руку Смирного, який стояв у «стінці», проте арбітр матчу Козиряцький пенальті не призначив. У підсумку «Карпати» не перемагають в чемпіонаті 13 матчів поспіль: чотири нічиї та дев’ять поразок. Безнічийна ж клубна рекордна серія «Колоса» збільшилася до 12-ти матчів: п’ять перемог та сім поразок.

Юрій НАЗАРКЕВИЧ

Українська Прем'єр-ліга. 20-й тур.

«Колос» - «Карпати» - 2:1


Олег Ільїн (11), Кирило Петров (42) - Артем Козак (79)

Владислав Ємець (25), Євген Смирний (84) - Александру Бойчук (45), Андро Гіоргадзе (47), Геннадій Пасич (65), Остап Притула (77), Єгор Назарина (93)

«Колос»: Євген Волинець, Євген Єфремов, Віталій Гавриш, Кирило Петров, Владислав Ємець, Андрій Богданов (Євген Задоя, 80), Павло Оріховський, Євген Смирний, Олег Ільїн, Євген Морозко (Арні Вільхамссон, 68), Олександр Бондаренко (Олег Кожушко, 80)

«Карпати»: Олег Кудрик, Роман Слива (Артем Козак, 46), Тім Халл, Андро Гіоргадзе, Марвін Мартінс, Дмитро Кльоц, Єгор Назарина, Геннадій Пасич, Ростислав Лях, Остап Притула, Александру Бойчук (Кирил Кириленка, 74)

Арбітр: Максим Козиряцький (Запоріжжя)

«Оболонь-Арена» (Київ)

КОЛОС - КАРПАТИ. ТЕКСТОВА ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ

Оцініть матеріал
(24)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Слот замінить Клоппа. Феєнорд і Ліверпуль підписали договір про компенсацію
Футбол | 26 квітня 2024, 23:21 8
Слот замінить Клоппа. Феєнорд і Ліверпуль підписали договір про компенсацію

Про це повідомив відомий інсайдер Фабріціо Романо

Як виглядає таблиця АПЛ після перенесених матчів 29-го туру АПЛ 2023/24?
Футбол | 26 квітня 2024, 12:00 0
Як виглядає таблиця АПЛ після перенесених матчів 29-го туру АПЛ 2023/24?

«Арсенал розгромив «Челсі», фіаско «Ліверпуля», впевнена перемога «Манчестер Сіті»

Коментарі 27
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Футбол в квадрате
Карпаты почти закамбєчили! Судья побоялся пеналь поставить в конце и это доказывает, что с ВАРом поспешили. Потому что либо на все матчи должен, либо не должен вообще!
axylinam
У Колоса игры с Динамо и Шахтёром остались-поэтому борьба за шестое место будет достаточно непредсказуемая
ll_pogulianka_ll
Прикро,але самі винні...Пенальті?,я ввічливо промовчу...
p.s."лємберг" іди на .і.,я знаю тебе поки не пошлеш-ти під крапельницю спокійно не вляжешся
dudigo78
Десь була восени статистика, де за очікуваними мячами в грі Колос остання команда. От і сьогодні по суті використали все що могли, ще й суддя пенальті не дав. Хоча по грі Карпати виглядали дуже непереконливо, особливо в першому таймі. Плюс Слива понапривозив купу в перші хвилини
Aleks04
Пеналь — 100%. Засудили львовян, колхоз деньги занёс. Но лучше уж селяне в первой шестёрке, чем Арендуполь.
wicker
Навіщо так відверто молодняк Карпат "ВБИВАТИ", а козиряцьеому колись хтось свисток у СРАКУ запхає, 9 м стоїть, тіп... я не побачив....
Rostyslav Karpa
Хотілося б бачити Дніпро на 6-му місці а не колхозників
ll_pogulianka_ll
"лємбер" ,кал,це твоє кредо по життю-хизуйся надалі...пливи рідоньке ))))
Sunrise
Про ВАР в отдельных матчах:
С одной стороны, да - несправедливо, не все в равных условиях. Но с другой, если есть возможность избежать ошибок хотя бы в 33% матчей, то почему бы не использовать эту возможность? Плюс арбитры учатся и прогрессируют потихоньку. И с одной, и с другой стороны доводы вполне разумные. Здесь нет четкого правильного ответа.
Остаётся надеяться что владельцы клубов, на себе ощутив достоинства ВАР, уже летом профинансируют покрытие всех матчей.
byrjyi
Костышин - непобедимый т9)
BekXan
Я смотрю сейчас в УПЛ любая команда может пободатся...Тут вопрос только на сколько хватит.
Matroskin
Осталось 2 тура. У "Колоса" 26 очков и игры с ДК и ШД. У Днепр-1 сейчас 22 очка и игры с ШД и Мариуполем. У Мариуполя 22 очка и игра с "Ворсклой" и с Днепр-1. Вероятно, у "Колоса так и останется 26 после оставшихся двух туров. Мариуполь в случае победы над "Ворсклой" перед последним туром будет иметь 25, а Днепр- 1 будет иметь перед последним туром - 22 очка. Если Днепр-1 не возьмет очки в игре с Шахтером - то он теряет шансы на выход уже после этой игры ( предпоследний тур) и в последнем туре с "Мариуполем" у него будет мотив только не пустить "Мариуполь" на 6 место, но сам уже будет в пролете. В итоге, думаю, если не случится сенсаций в матчах с ШД и ДК, судьба 6 места будет решаться в игре Днепр-1 - Мариуполь. При этом интрига будет одна - сможет ли Мариуполь выиграть и обойти в конечном итоге "Колос" .
byrjyi
Костившие похоже не один комбайн продал сегодня...
Виктор Иванов
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
byrjyi
Костившие похоже не один комбайн продал сегодня...
Al Zolo
Видимо Колос и займет 6 место-слишком мало матчей осталось