Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга чемпіонів
| Оновлено 26 лютого 2020, 13:12
9424
19

Барселона і Наполі зіграли внічию в першому матчі 1/8 фіналу Ліги чемпіонів

Каталонці зрівняли рахунок у другому таймі та завершували зустріч у меншості

| Оновлено 26 лютого 2020, 13:12
9424
19
Барселона і Наполі зіграли внічию в першому матчі 1/8 фіналу Ліги чемпіонів
twitter.com/fcbarcelona

Відразу після стартового свистка каталонці взяли м'яч під контроль. «Блаугранас» здійснювали колосальний тиск на захисні побудови суперників, при втраті м'яча одразу застосовуючи колективний відбір. Неаполитанцям було вкрай складно починати свої атаки, та й сконцентрувалися вони, в основному, на руйнуванні наступальних дій «блаугранас».

Але такий малюнок гри зовсім не підкріплювався створенням гольових нагод біля воріт господарів поля. З монотонною облогою свого штрафного підопічні Дженнаро Гаттузо досить холоднокровно справлялися. Оборона неаполітанців тільки раз допустила помилку, але Мессі не зміг віддати передачу на Грізманна, який опинився у вільній зоні.

Неаполітанці вичікували і дочекалися свого шансу. Фірпо обрізався на своїй половині поля, а Зелінськи швидко доставив м'яч Мертенсу, який з лінії штрафного технічно відкрив рахунок в матчі. У час, що залишився до перерви, малюнок гри не змінився. «Блаугранас» контролювали м'яч, обступивши штрафний «Наполі», але не могли загострити ситуацію.

А на початку другої половини зустрічі господарів поля підстерігали неприємності. Несумісне з продовженням поєдинку ушкодження отримав Мертенс, якого вимушено замінив Аркадіуш Мілік. Незабаром у каталонців, нарешті, пройшла фірмова комбінація: Бускетс передачею розрізав оборону суперників, Семеду виклав м'яч на ногу Грізманну, і форвард зрівняв цифри на табло.

Пропустивши гол, неаполітанці відразу активізувалися. Бив Інсіньє, який зліва увірвався в штрафний, і тер Штеген в падінні відбив м'яч. Відмінну можливість упустив Кальєхон, якого один на один з голкіпером вивів Мілік. Господарі поля почали оголяти свої тили, і у підопічних Кіке Сетьєна з'явилися вільні зони для проведення контратак. І будь спритнішим в деяких епізодах де Йонг, «Барселона» цілком могла довести свої випади до логічного завершення.

Кінцівка протистояння знову проходила під територіальним контролем гостей. Затьмарило враження від цілком прийнятного для каталонців виїзного результату вилучення Артуро Відаля. Чилієць за грубу гру отримав жовту картку, а потім вступив у перепалку з опонентом і відразу ж побачив перед собою другий «гірчичник».

«Барселона» везе додому результативну нічию. Переможець двохматчевої дуелі визначиться на «Камп Ноу» 18-го березня.

Ліга чемпіонів. 1/8 фіналу. Перший матч.

«Наполі» - «Барселона» - 1:1

Дріс Мертенс (30) - Антуан Грізманн (57)

Лоренцо Інсіньє (62), Маріу Руй (89) - Серхіо Бускетс (49), Ліонель Мессі (66), Антуан Грізманн (83), Артуро Відаль (89)

Артуро Відаль (89, друга жовта картка)

«Наполі»: Давид Оспіна, Маріу Руй, Нікола Максимович, Костас Манолас, Джованні Ді Лоренцо, Петр Зелінські, Дієго Демме (Маркес Аллан, 80), Фабіан Руїс, Лоренцо Інсіньє, Дріс Мертенс (Аркадіуш Мілік, 54), Хосе Кальєхон (Маттео Політано, 74)

«Барселона»: Марк-Андре тер Штеген, Жерар Піке (Клеман Лангле, 93), Нельсон Семеду, Хуніор Фірпо, Самуель Юмтіті, Серхіо Бускетс, Френкі де Йонг, Іван Ракітіч (Артур Рамос, 56), Артуро Відаль, Антуан Грізманн (Ансумане Фаті, 87), Ліонель Мессі

Арбітр: Фелікс Брих (Німеччина)

Стадіон «Сан-Паоло» (Неаполь, Італія)

НАПОЛІ - БАРСЕЛОНА. ТЕКСТОВА ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ

Оцініть матеріал
(23)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 19
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Surkisfuilo
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
viktor112007
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
viktor112007
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
NM16071
Давайте нормально трактувати Наполі. там тренер Гатуззо і тут все сказано. барселона зараз не найкраща, але Наполі то Наполі (з даним тренером). Тому треба чуда, щоб Барселона вилетіла.
GeloN83
Рахунок був по грі... Наполі майже всю гру провело на своїй половині поля, даже коли Барса залишилася у меншості... Що буде на Камп Ноу?... Питання... Все буде залежити від того, як почне Наполі, а то, що Барса буде йти уперед - сумнівів нема...
14sergey1953
Барселона сыграла на результат, в ответном матче все станет на свои места. Через несколько дней игра в чемпионате с Реалом, поэтому думали и об этом матче.
Олександр Фурів
Мдааа... Футболу якісного сьогодні все менше і менше на жаль... ледве вчора заставляв себе моментами дивитися те що вчора показували ці 2 команди ... думаю що Наполі має навіть більше шансів пройти далі якщо просто краще використовуватиме свої моменти....
П.С. Якщо наступне Ель-класіко буде таким же нудним як і минуле, то гріш ціна тим футболістам-заробітчанам !
bzzzzz
вот ненадо только сказки расказывать про то что "жопи напрягати не хотіли". Барселона так бледно играет уже который год подряд. Они вопще могли этот матч спокойно 3-1 или 2-0 проиграть. И на Камп Ноу Барсе вылетать из ЛЧ, не впервой, так что еще ничего не решено.
K_Sarioglo@i.ua
Успіхів Наполі на Камп Ноу! Шкода, що тут не виграли, але хочеться вірити, що Барси і Мессі у чвертьфіналі ми не побачимо!
VVV
Тут зібрались просто школярі,які краєм ока бачили Барселону Гвардіоли і думають,що вона тепер завжди буде такою сильною,могутньою, і в неї суперників достойних майже немає..Друзі ,спустіться з небес на землю - ця Барселона виглядає жахливо,особливо у виіздних матчах..Статистику Барси в Ла Лізі на виїзді знаєте?чи підказати? 5 перемог в 12 матчах..Там теж сили бережуть,чекаючи на матч з Реалом? Сьогоднішня гра з Наполі - це максимум , на який здатна Барселона на даний момент у виіздних матчах.. Це ЛЧ, це серйозний суперник, і те, що Барселона грає не в повну силу можуть говорити або малолітні глори, або люди, дуже далекі до футболу..
OKs100
Наполи должны выигрывать второй матч на классе, Барселона далеко не фаворит Лиги Чемпионов.
bzzzzz
Барса вопще не очем, можно сказать отскочила. Остроты вопще нет, просто банальное перекатывание мяча. За весь матч всего один момент и гол. Наполи же как минимум еще два могли забивать.