Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга чемпіонів
|
12725
8

Реал - Манчестер Сіті. Прогноз і анонс на матч 1/8 фіналу Ліги чемпіонів

Чи буде VAR допомагати мадридцям, які потрапили до зони турбулентності?

Реал - Манчестер Сіті. Прогноз і анонс на матч 1/8 фіналу Ліги чемпіонів
ФК Реал Мадрид

У середу, 26 лютого, відбудеться поєдинок 1/8 фіналу ЛЧ, в якому зустрінуться «Реал» і «Манчестер Сіті». Перший матч цього протистояння відбудеться в Мадриді на легендарному стадіоні «Сантьяго Бернабеу». Італійський арбітр Даніеле Орсато дасть стартовий свисток о 22:00 за Києвом.
 
Обидва клуби по-різному подолали груповий етап, хоча особливих сумнівів у тому, що вони братимуть участь в плей-оф не виникало. Іспанцям в групі дістався ПСЖ, з яким хлопцям Зінедіна Зідана вдалося набрали лише одне очко. Решта суперників у вигляді «Брюгге» і «Галатасарая» створили лише невеликі проблеми на старті, коли мадридці були далекі від своєї найкращої гри.
 
Про «Манчестер Сіті» ми пам'ятаємо набагато краще, адже англійський клуб потрапив до квартету «Шахтаря». Після трьох впевнених перемог на старті команда Пепа Гвардіоли трохи зменшила оберти і віддала по одному очку українському клубу та «Аталанті». Завдяки цьому італійці перед останнім туром зберігали шанси на вихід в плей-оф, де і виявилися після перемоги над донеччанами.
 
«Реал» відмінно розпочинав новий календарний рік, вигравши всі матчі січня. Але в лютому вже була поразка в Кубку Іспанії і втрата 5 очок в двох останніх матчах чемпіонату. Також до кінця сезону вилетів Еден Азар, який так і не зміг стати новим лідером «вершкових». Найбільше м'ячів в сезоні забив Карім Бензема (13), найкращий асистент - Каземіро (9).
 
Що стосується англійського клубу, то проблеми «Манчестер Сіті» лежать зовсім в іншій площині. Дискваліфікація команди з єврокубків на наступні два сезони (яка теоретично ще може бути скасована) може серйозно позначитися на результатах команди надалі. Навряд чи атмосфера в колективі залишиться якою і була, можливо, багато хто захоче змінити клуб влітку.
 
На міжнародній арені команди зустрічаються далеко не перший раз, але і довгою історію їх протистоянь назвати не можна. Всього було шість матчів, починаючи з 2012 року, іспанці виграли 3 поєдинки, ще два завершилися внічию. Англійці перемогли тільки один раз в рамках Міжнародного Кубка чемпіонів-2017. У двох домашніх поєдинках мадридський клуб перемагав з мінімальною перевагою.
 
У середу тренерський штаб господарів не зможе розраховувати на травмованих Азара і Асенсіо, у гостей, можливо, не зіграє Стерлінг.
 
Поєдинок обіцяє бути максимально інтригуючим, тому потрібно ставити щось нейтральне. Рекомендована ставка: «обидві заб'ють» за 1,57 або 1Х на «Реал» за 1,63 (VAR в допомогу).
 
Орієнтовні склади:
 
«Реал»: Куртуа, Карвахаль, Варан, Рамос, Менді, Кроос, Каземіро, Вальверде, Бейл, Бензема, Іско.
 
«Манчестер Сіті»: Едерсон, Вокер, Фернандіньо, Ляпорт, Менді, Де Брюйне, Родрі, Давид Сільва, Бернарду Сілва, Агуеро, Стерлінг.

26 лютого, середа

«Реал» – «Манчестер Сіті»
Мадрид. Стадіон «Сантьяго Бернабеу». 22:00
ТБ-трансляція на телеканалі «Футбол 2»
РЕАЛ – МАНЧЕСТЕР СІТІ. ТЕКСТОВА ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ
Арбітр: Даніеле Орсато
Прогноз Sport.ua — 2:2
Оцініть матеріал
(24)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 8
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
karaim2011
Шишпан вам!
Реал - вперед!
D.Lanskoy
После ухода Криша я за Сити. Им давно пора выиграть Лигу. Хотя Зидан чувак серьезный, просто не будет.
Женя Шкут
надеюсь реал отсыпет манчестерским клоунам 3-4 голешника
Андрей Овчаренко
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
electron440v60hz
За Ферну!
vovast
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Pol Chopa
Ливер,Тотем,Челси-*но как он отомстил за брата*-МС.
Ой,это же Sport.ua.-фраза из знаменитого грузин.тоста.*Так выпэм же за Лэнэна*т.е за МС.