Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 25 лютого 2020, 14:32
4704
17

Карпати можуть не дотягнути до кінця сезону, атестат - під питанням

У клубу серйозні фінансові проблеми

| Оновлено 25 лютого 2020, 14:32
4704
17
Карпати можуть не дотягнути до кінця сезону, атестат - під питанням
fckarpaty.com

Виконавчий директор «Карпат» Ростислав Ящишин ще раз підкреслив, що у клубу важке фінансове становище після того, як міська рада Львова не надала землю стадіону «Україна» в оренду.

Власники клубу вже готові відмовитися від «Карпат і віддати їх у власність міста, але поки буде йти пошук нового інвестора, команда може не дотягнути до кінця сезону або не одержати атестат на новий чемпіонат.

– Чи вистачить клубу фінансового потенціалу протриматися до кінця чемпіонату?
– Я вже казав, що ми перейшли у режим жорсткої економії. У нас ще є певні ресурси для утримання клубу, проте я поки не бачу як ми «справимось» з атестацією на наступний сезон, і не можу гарантувати, що ресурсів вистачить до кінця чемпіонату.

– Якщо найближчим часом «Карпати» не знайдуть інвестора – що далі?
– Дехто вже поховав клуб і поставив хрест на ньому. Звичайно, можна спостерігати за тим, як «Карпати» повільно помирають. Однак я цього робити не буду. Поки клуб ще живий, я вірю в те, що хвороба – виліковна, його можна поставити на ноги, дати нове життя. Я буду працювати для того, щоб залучити нових інвесторів і зроблю все, щоб «Карпати» існували.

Оцініть матеріал
(17)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Таблиця УПЛ. Шахтар збільшив відрив від конкурентів після виграшу в Зорі
Футбол | 19 квітня 2024, 06:45 172
Таблиця УПЛ. Шахтар збільшив відрив від конкурентів після виграшу в Зорі

Гірники можуть потрапити напряму до групового раунду Ліги чемпіонів 2024/25

ОФІЦІЙНО. УАФ дискваліфікувала провідного гравця Шахтаря на 2 матчі
Футбол | 19 квітня 2024, 20:58 73
ОФІЦІЙНО. УАФ дискваліфікувала провідного гравця Шахтаря на 2 матчі

Зубков отримав покарання за грубу гру

Коментарі 17
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Andy Chak
докерувались, шахраї, бля!!!
Al Zolo
игроков жалко-могут до конца сезона и не найти новый клуб
Al Zolo
скорее всего так и будет-чем Карпаты лучше Дннепра или Металлиста?
Муґунот Уух
так ім же, здається, віддали в оренду сдадіон і землю навколо
turist86
"В УПЛ у нас найбільше спонсорів, та й в Європі, напевно, ми на перших місцях".
Виконавчий директор «Карпат» Ростислав Ящишин (04.12.2019)
Leo
Виглядає приблизно так: у нас є фактично збанкрутілий клуб із боргами. Ви його візьміть за 1 грн. Або краще купіть. Ми вам передаємо на нього якісь там права. Взамін вкладайте в клуб 10-30 млн. доларів щорічно. І землю, дайте, землю!!! І безплатно дайте або за 1 грн. Як стадіон дали. Цікаво в Карпатах реально думають, що всі навколо ідіоти, а вони найхитрожопіші?))) Дулю,вам з маком!!! Давайте лемки, налітайте і мінусуйте, клоуни!!)))
korsun_skif
Во Львове три клуба футбольных. И толк будет разве что с Руха, да и то пока Козловскому все это интересно. Когда то Вирт правильно высказался по поводу "народной команды" это все из разряда мифологии!
Евгений Семыкин
Та только же всё было хорошо! Только же "стабильному клубу" отдали какую-то там землю или стадион ))))))))))))) И после сделки сразу такое... Ну кто бы мог подумать ?)
dudigo78
Карпатам ніхто нічого не віддав, не подарував і т.п. Була проголосована постанова про створення народної команди, якій за 20 з лишнім мільйонів гривень на рік віддадуть на 8 років частину землі зі стадіоном. Простою і доступною мовою це те саме, щоб проголосували, що з завтрашнього дня у всьому світі буде мир і всі будуть жити багато. Хто буде створювати цю народну команду, як вона буде називатись (бо при живих теперішніх Карпатах і незавершенні процедури банкрутства, команду так само називати не можна. В Дніпрі і Харкові це знають), як місто зможе фінансово утримувати клуб УПЛ. На всі ці запитання не має ніякої відповіді. Але є проголосована казкова постанова)))
Leo
Я часто моніторю сайт Карпат. Дані звідси. І не тільки. Є ще форум наближених до клубу вболівальників Карпат. Там теж багато інформації. Ти новини читаєш? Карпати вже другий місяць просять, вимагають ту землю, щоб їм не ПРОДАЛИ, А ДАЛИ!!! Відчуваєш різницю? Те, що клуб нібито готовий платити місту за оренду землі 2,15 млн. грн., якщо її все таки дали би в оренду, то фантастика. Сума для нинішніх Карпат непідйомна. У них скоро не буде коштів на виїзди їздити, не те що мільйони за землю платити. То по -перше. Тепер друге: Карпати щороку анонсують боротьбу за першу 6 і потрапляння в єврокубки. Скільки по твоєму потрібно грошей, щоб створити команду, здатну зайняти В УПЛ 3-5 місце і яка буде грати в ЛЄ? Мінімум 10-30 млн. доларів.Саме про таку суму і говорять вболівальники самих Карпат. І це логічно. І по третє: то тут кидає гівно на вентилятор спитай себе. А заодно і глянь в дзеркало і побачиш там клоуна.
acfred
ну такое, в первую лигу там им может, попроще будет финансово. Клуб давно "лихорадит" - ничего нового, лучше б с Рухом обеденились бы и все. А так 2 львовских клуба и 2 на дне Лиги