Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Професійний бокс
| Оновлено 23 лютого 2020, 14:36
15450
9

Боб АРУМ: «Якщо Вайлдер хоче ще один реванш, ми його дамо»

Промоутер Тайсона Ф'юрі - про перемогу над американцем

| Оновлено 23 лютого 2020, 14:36
15450
9
Боб АРУМ: «Якщо Вайлдер хоче ще один реванш, ми його дамо»
ESPN. Тайсон Ф'юрі і Деонтей Уайлдер

Глава промоутерської компанії Top Rank Боб Арум прокоментував перемогу свого клієнта, Тайсона Ф'юрі (29-0-1, 20 KO), над колишнім володарем титулу Деонтеєм Вайлдером (42-0-1, 41 KO).
 
«Коли Ф'юрі розповів мені свій план на бій, я сказав йому, що це абсолютно правильний вибір. Ви не б'єтеся з панчером, танцюючи протягом 12 раундів, тому що граєте з вогнем. У будь-який момент ви можете бути нокаутовані його найкращим ударом. Ви повинні стрибнути на нього, втомити його і затягнути його в глибокі води. Це те, що зробив Ф'юрі, те, як він виграв бій».
 
«Це був один з моїх найбільш пам'ятних боїв, особливо в надважкій вазі. На рівні боїв Мухаммеда Алі з Фрейзером і Нортоном, великим Джорджем Форманом, що нокаутував Майкла Мурера в 45 років. Тепер Top Rank має ще одного чемпіона в надважкій вазі. Я відчуваю себе чудово».
 
«Третій бій або рухатися далі? Це питання потрібно адресувати Деонтею Вайлдеру. Тепер він може відмовитися від третього поєдинку, зібратися і зробити це знову в наступному році. В цьому випадку Тайсон буде зайнятий іншими супротивниками. Якщо Деонтей захоче ще один реванш, ми його дамо. Така опція прописана в контракті, і ми її будемо дотримуватися», - сказав Арум.
 
Нагадаємо, в ніч з 22 на 23 лютого в Лас-Вегасі британський боксер надважкої ваги Тайсон Ф'юрі знищив в реванші американця Деонтея Вайлдера і відібрав у нього чемпіонські пояси за версією WBC і The Ring. Американець двічі побував в нокдауні, а в сьомому раунді його кут викинув рушник.

Оцініть матеріал
(104)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 9
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
сергей богданов
А у Уалдера нет вариантов ему надо идти на реванш
Comrade Me
Вангую: третьему бою быть!
Есть опция в контракте, будет и желание Уайлдера, т.к. без пояса он никто.
За бой можно срубить лям, но придется попотеть, чтобы его продать после такого разгромного результата.
Поэтому будет так:
1) инфо, что Уайлдер повредил свою ударную руку
2) У Фьюри найдут немного запрещенного в крови
Всем этим и объяснят такой разгром, и пообещают в следующем бою большую конкуренцию.
Единственный момент - Фьюри может подсесть на виски, кокс или проституток за $30б как и обещал. Когда цели достигнуты, он впадает в депрессию.
bullyUA
Это все зависит от того, в какой форме будет непредсказуемый Фьюри. Если в хорошей, то Уайлдеру лучше отказаться от реванша.
DKTheBest2
Не дадут. Дальше слов дело не пойдет. Придется Уайлдеру стать обязательным претендентом, что-бы хоть заполучить шанс на еще один бой.
А если у кого-то получится (Фьюри или Джошуа на данный момент)объединить пояса, то Уайлдер вообще может никогда не дождаться чемпионского боя. Там претендентов будет куча.