Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 31 травня 2020, 13:49
5563
3

Карпати – Дніпро-1. Прогноз і анонс на матч чемпіонату України

Оновлені «Карпати» вперше прийматимуть «Дніпро-1»

| Оновлено 31 травня 2020, 13:49
5563
3
Карпати – Дніпро-1. Прогноз і анонс на матч чемпіонату України
СК Дніпро-1

«Карпати» у неділю, 23 лютого, у Львові в рамках 19-го туру чемпіонату проведуть перший офіційний матч року, вперше в Прем’єр-лізі приймаючи «Дніпро-1». Оновлені взимку «зелено-білі», враховуючи їхнє турнірне становище, налаштовані нарешті перервати свою безвиграшну серію в чемпіонаті, яка з 20 вересня минулого року триває вже 11 матчів: три нічиї та вісім поразок.

Раніше «Карпати» та «Дніпро-1» зустрічалися лише один раз - в матчі першого кола поточного чемпіонату у Дніпрі, де перемогли господарі поля – 2:0. Тоді дубль оформив Владислав Супряга, який наразі залишається єдиним дуплетистом  «Дніпра-1» в УПЛ. У Львові не зможуть вийти на поле дискваліфіковані гравці дніпровського клубу Ігор Когут, Максим Лопирьонок та Олександр Назаренко. А в лазареті «Карпат» перебувають Володимир Якімець та Ярослав Деда.

Натомість очікується дебют багатьох з новачків команди Дмитра Михайленка, серед яких особлива увага вболівальників «Карпат» буде прикута до Франціско Ді Франко, який нинішній чемпіонат починав саме у складі «зелено-білих». Добре знайоме поле стадіону «Україна» і новачкам дніпрян та колишнім гравцям «Львова» Володимиру Адамюку та Лукасу Тейлору. Загалом підчас зимової перерви в складах обох суперників відбулися суттєві кадрові зміни. «Карпати» залишило з різних причин одинадцять гравців, а «Дніпро-1» - п’ять, місце яких зайняли чимало новачків обох клубів.

Перед грою настрій у суперників оптимістичний, про що свідчать передматчеві думки наставників обох клубів. Роман Санжар зазначив: «Футболісти почуваються цілком нормально, адже після зборів мали три вихідні дні, відпочили та зараз продовжуємо підготовку до першої офіційної зустрічі у цьому році. «Дніпро-1» – хороша команда, вони провели вдалу трансферну компанію взимку. Дніпряни мають у складі досвідчених та організованих футболістів, але у нас свої завдання – будемо грати лише на перемогу».

Дмитро Михайленко перед матчем сказав: «Це нормальна ситуація, коли трапляються дискваліфікації. Тут головне інше – це, коли ми працюємо по одній концепції і усі знають, що їм робити. У нас зараз хороший склад — він рівний і позиції укріплені рівно. Для нас дуже важливо, що є конкуренція, тому ми розраховуємо на зростання і прогрес абсолютно усіх футболістів. Так що ми задоволені кадровою ситуацією в команді, і ніщо не повинно вплинути на те, що матч з «Карпатами» деякі гравці будуть пропускати».

Виведе суперників на поле досвідчений арбітр Дмитро Кутаков з Броварів, для якого це буде вже 97-а гра у Прем’єр-лізі. За Кутакова «Карпати» провели 13 матчів в чемпіонатах (дві перемоги, п’ять нічиїх та шість поразок), а матч за участю дніпрян стане для Дмитра дебютним в УПЛ.

Юрій НАЗАРКЕВИЧ

Орієнтовні склади:

«Карпати»: Кудрик, Дубінчак, Халл, Гіоргадзе, Мартінс, Кльоц,  Назарина, Лях,  Г. Пасіч, Танчик, Діей.

«Дніпро-1»: Юрчук, Шаповал, Папа Гуйє, Сваток, Чичиков, Коркішко, Батагов, Ді Франко, Булеца, Кравченко, Супряга.

Дискваліфікації: Когут, Лопирьонок, Назаренко (усі – Дніпро-1).

23 лютого, неділя

«Карпати» — «Дніпро-1»
Львів. Стадіон «Україна». 14:00
ТБ-трансляція на телеканалі «Уніан»
КАРПАТИ – ДНІПРО-1. ОНЛАЙН ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ
 Арбітр: Дмитро Кутаков (Бровари)
Прогноз Sport.ua — 1:1
Оцініть матеріал
(3)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Схоже, Касільяс недооцінює Луніна. Забув, як над ним насміхався Кан?
Футбол | 24 квітня 2024, 12:20 18
Схоже, Касільяс недооцінює Луніна. Забув, як над ним насміхався Кан?

Колумністу Sport.ua Олексію Сливченку не сподобалося одне з останніх висловлювань легенди «Реала»

Максим ШАЦКИХ: «У Динамо ще є шанси на чемпіонство в УПЛ»
Футбол | 24 квітня 2024, 18:54 7
Максим ШАЦКИХ: «У Динамо ще є шанси на чемпіонство в УПЛ»

Екс-форвард «Динамо» – про боротьбу за чемпіонство

Коментарі 3
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.