Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 23 лютого 2020, 13:59
3184
0

Олександрія - Колос. Прогноз і анонс на матч чемпіонату України

У футболістів з Ковалівки поки ще є шанси пробитися до шістки кращих команд країни

| Оновлено 23 лютого 2020, 13:59
3184
0
Олександрія - Колос. Прогноз і анонс на матч чемпіонату України
ФК Колос

Перший матч в новому футбольному році для суперників буде важливий з точки зору вирішення їхніх сьогоднішніх завдань. Нагадаємо, що «Олександрія» продовжує боротися за одне з призових місць, відстаючи від «Динамо», що йде другим, всього на три очки. А «Колос» ще не залишив надії на потрапляння до верхньої частини чемпіонату після завершення двоколового турніру.

«Олександрія» в міжсезоння провела два насичені навчально-тренувальні збори у Туреччині, де зіграла 11 контрольних матчів. Підопічні Володимира Шарана здобули в них 7 перемог, 1 зустріч завершили внічию і тричі поступилися. Тренерський штаб команди в цих іграх задіяв досить велику кількість гравців, в тому числі і тих, хто взимку прийшов підсилити клуб - Артема Гордієнка, Романа Вантуха і Богдана Мишенка. Однак кілька днів тому стало відомо, що «Олександрія» отримала заборону на те, щоб дозаявити цих футболістів на другу частину чемпіонату через борг перед колишнім гравцем Йосипом Барішичем, який виступав у клубі ще в 2012 році.

Наскільки негативно відіб'ється на олександрійцях таке суворе покарання, покаже час. Втім, кістяк команди вдалося зберегти, а це означає, що є кому поборотися за високі місця в чемпіонаті. І для впевненості недавньому учаснику групового етапу Ліги Європи треба обов'язково вигравати у «Колоса».

Щодо клубу з Ковалівки, то він теж готувався до продовження сезону на турецькій землі, зігравши 9 товариських поєдинків - 3 перемоги, 3 нічиї і 3 поразки. Серед новачків клубу досвідчені Андрій Богданов та Кирило Петров, а також Євген Єфремов, Владислав Соловейчікс, Володимир Ємець та Євген Кучеренко. За словами капітана команди Віталія Гавриша, збори пройшли досить успішно, футболісти тренувалися під навантаженнями, але вже в заключних контрольних матчах він і його партнери демонстрували непогану гру, що вселяє певний оптимізм.

В першому колі суперники зустрічалися у Києві на стадіоні «Оболонь-Арена». Та зустріч завершилася внічию 1:1. У господарів поля відзначився Денис Костишин з пенальті, а у гостей - Владислав Бабогло.

Майбутній матч в Олександрії судитиме арбітр з Донецької області Юрій Іванов. Цікаво, що при ньому олександрійці в нинішньому сезоні двічі перемагали - в Кубку України «Діназ» 1:0 і в чемпіонаті країни львівські «Карпати» 2:1. А ось «Колос» обидва матчі на виїзді програв - «Дніпру-1» 1:2 і «Зорі» 0:2.

Ігор ЗАРЖИЦЬКИЙ

Орієнтовні склади:

«Олександрія»: Паньків, Лучкевич, Дубра, Бухал, Мірошниченко, Банада, Гречишкін, Ковалець, Запорожан, Третьяков, Безбородько

«Колос»: Волинець, Морозко, Гавриш, Петров, Чорноморець, Богданов, Задоя, Оріховський, Вільхамссон, Смирний, Лисенко

23 лютого, неділя

«Олександрія» — «Колос»
Олександрія. Стадіон КСК «Ніка». 14:00
ТБ-трансляція на телеканалі «Футбол 1»
ОЛЕКСАНДРІЯ - КОЛОС. ОНЛАЙН - ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ 
 Арбитр: Юрій Іванов (Донецька обл.)
Прогноз Sport.ua — 2:1
Оцініть матеріал
(1)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.