Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Англія
| Оновлено 18 лютого 2020, 04:57
1723
1

Френк ЛЕМПАРД: «Ми не награли на 0:2»

Наставник «Челсі» незадоволений поразкою від «Манчестер Юнайтед»

| Оновлено 18 лютого 2020, 04:57
1723
1
Френк ЛЕМПАРД: «Ми не награли на 0:2»
Twitter. Френк Лемпард

Головний тренер «Челсі» Френк Лемпард висловився про поразку від «Манчестер Юнайтед» (0:2) в матчі 26-го туру АПЛ.

«Це футбол і це життя. Я не можу поскаржитися на професіоналізм хлопців, вони з опущеними головами. Важкий вечір для нас. Ми не награли на 0:2, якийсь день бабака. Я не знаю, скільки ударів ми завдали, але їх було багато. Не можна перемогти, якщо не забиваєш. Ми четверті, і сезон починається прямо зараз. Фанати не чекали від нас такого результату, але ми тут.

Ми четверті, оскільки ми проробили гарну роботу. Я не м'який, можу критикувати команду. Часом ми можемо поскаржитися на удачу. Але якщо ми не реалізуємо моменти, ми не можемо перемагати.

Це був важкий вечір для Батшуаї, нападників судять по голах, це факт. Нам потрібні голи від форвардів, а в цьому сезоні у нас не так багато цього. Ми не можемо покладатися на Теммі Абрахама весь сезон.

Магуайр мав бути вилучений, це очевидно. І це змінило б всю гру. Аспілікуету штовхнули, тому гол Зума повинні були зарахувати. У Жиру в офсайді був ніготь, це я можу зрозуміти, такі правила зараз. Не можу зрозуміти, чому судді не використовують монітори. Їх слід використовувати», - сказав Лемпард.

Оцініть матеріал
(10)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Александр Купцов
Правильно..Хоть я и болел в этом матче за МЮ, но гол Зумы отменять нельзя было..по ВАр должен быть гол и желтая Фреду за толчок в спину..