Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга чемпіонів
| Оновлено 19 лютого 2020, 00:01
18527
14

Боруссія Д - ПСЖ. Прогноз і анонс на матч 1/8 фіналу Ліги чемпіонів

Дуель зіркових форвардів: Холанд проти Мбаппе

| Оновлено 19 лютого 2020, 00:01
18527
14
Боруссія Д - ПСЖ. Прогноз і анонс на матч 1/8 фіналу Ліги чемпіонів
Твіттер Боруссії Д. Ерлінг Холанд

18 лютого після «зимової сплячки» головний континентальний турнір знову виходить на арену і стартує двома матчами 1/8 фіналу. В одному з них зустрінуться дві яскраві, стабільні і атакуючі команди - дортмундська «Боруссія» і «ПСЖ».

Однак, незважаючи на наявність власного стилю і багаті традиції, цих суперників навряд чи можна назвати успішними на євроарені. В останні сезони Ліги чемпіонів що парижани, що дортмундці далі першої стадії плей-оф не проходили. «Боруссія» пробивалася до чвертьфіналу ЛЧ в сезоні 2016/2017. А ось чемпіони Франції не можуть похвалитися навіть цим: в трьох останніх розіграшах чемпіонської Ліги вони незмінно вилітали вже з 1/8 фіналу.

Напередодні очного протистояння опоненти синхронно видали результативні поєдинки в своїй національній першості. Лідер чемпіонату Франції зустрічався з одним з аутсайдерів Ліги 1 - «Амьєном». І, на загальну думку, повинен був отримати легкі три очки. Але отримав важке одне. Парижани взагалі «горіли» 0:3, але зуміли зібратися і перевернути гру - 4:3. Правда, утримати переможний рахунок не вдалося: підсумкові 4:4. Ця несподівана осічка навряд чи серйозно вплине на лідерські позиції парижан в чемпіонаті, адже відрив від «Марселя», який йде другим, все одно істотний - десять очок. У цьому поєдинку за «ПСЖ» не зіграли Мбаппе і Неймар, зате з'явився в основі Кавані. Після матчу головний тренер чемпіонів Франції Тухель, який, до речі, не так давно очолював дортмундців, на питання про те, чи зіграє Неймар проти «Боруссії», відповів, що прийме рішення по зірковому бразильцеві в день гри. А ось Мбаппе, швидше за все, обов'язково зіграє на «Ідуна-парку»: Тухель його просто поберіг напередодні матчу ЛЧ.

Забила чотири м'ячі в чемпіонаті і «Боруссія». Правда, при цьому не пропустила жодного: був повалений «Айнтрахт». Свій черговий гол за «джмелів» забив сенсаційний новачок команди Холанд. Відзначившись взяттям воріт франкфуртського колективу, норвезький форвард довів свій бомбардирський рахунок до восьми м'ячів. Це дуже багато, якщо врахувати, що їх Ерлінг забив в п'яти поєдинках. Ця перемога дозволила дортмундцям і далі залишатися в чемпіонській гонці. Зараз вони йдуть на третьому місці, відрив від першого - чотири очки, а від другого - три.

Підвищена результативність «Боруссії» у весняній частині сезону, бравий старт в команді Холанда - це, безсумнівно, головний позитив для німецького клубу напередодні протистояння з парижанами. Показово, що в груповому турнірі ЛЧ дортмундці надрезультативністю не балували: в шести матчах забили вісім м'ячів, стільки ж і пропустили. Але зараз команда переживає справжній ренесанс. Однак, разом з тим, є в таборі Дортмунда і погані новини. Чергову травму отримав лідер команди Ройс. Як мінімум в першому матчі проти «ПСЖ» Марко не зіграє. Через пошкодження пропустить майбутню зустріч і Делейні.

У лазареті парижан теж є пацієнти - Діало, Кімпембе, Курзава і Дагба.

Історія очних зустрічей цих суперників не багата на події. Досі команди зустрічалися між собою лише двічі: в сезоні 2010/2011 в рамках групового етапу Ліги Європи були зафіксовані дві нічиї: 0:0 і 1:1.

Зробити ставку

Орієнтовні склади:

«Боруссія» Д: Бюркі, Хакимі, Аканджі, Хуммельс, Геррейро, Вітсель, Санчо, Дауд, Джан, Т.Азар, Холанд

«ПСЖ»: Навас, Куассі, Бернат, Сілва, Меньє, Верраті, Ді Марія, Гуйє, Дракслер, Ікарді, Мбаппе. 

18 січня, вівторок

«Боруссія Д» — «ПСЖ»
Дортмунд. Стадіон «Сигнал Ідуна Парк». 22:00
ТБ-трансляція на телеканалі «Футбол 2»
 Арбітр: Антоніо Матеу Лаос (Іспанія)
Прогноз Sport.ua — 2:1
Оцініть матеріал
(31)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

«Виглядав загубленим». Британські ЗМІ оцінили гру Мудрика з Арсеналом
Футбол | 24 квітня 2024, 13:13 15
«Виглядав загубленим». Британські ЗМІ оцінили гру Мудрика з Арсеналом

Мудрик, як і вся команда, не вразив

Схоже, Касільяс недооцінює Луніна. Забув, як над ним насміхався Кан?
Футбол | 24 квітня 2024, 12:20 12
Схоже, Касільяс недооцінює Луніна. Забув, як над ним насміхався Кан?

Колумністу Sport.ua Олексію Сливченку не сподобалося одне з останніх висловлювань легенди «Реала»

Коментарі 14
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Поручик Ржевский
Эх, придётся ставить два экрана рядом. Оба матча завтра нереальные.
14sergey1953
Футбольное руководство, совершенно не думает о болейщиках, понятно что в преоритете Атлетико - Ливерпуль, но ведь и Боруссия - ПСЖ тоже интересно было бы посмотреть. Неужели нельзя было поставить эти матчи на разные дни, или разное время?
Pol Chopa
Буду смотреть этот матч,у меня есть еще телек с функцией *екран в екране*,но как показывает практика *за двома зайцами....*т.е.лучше по настоящему смотреть один матч,чем за двумья следить.
Владимир Ключка
ахметов!!!!! ты чего добиваешься? кабельное тв не показывает футбол 1 и футбол 2.. павелко!!! где пропоганда спорта.. чего вы хотите с нас-простых смертных любящих футбол.. скоко вам надо денег чтобы вы нас оставили в покое..у вас нет ни стыда ни совести..
 © УАФ– М а ф і я!
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
OKs100
Холанд должен сделать хет-трик.
Slavanacii
Прогноз Sport.ua — 2:1 Хочеться в це вірити. БД на ходу, що не скажеш про ПСЖ. Шкода що доведеться дивитись у повторі якщо не засну )
hater of haters
Та за шо...
На бумаге по "элитности" первая пара якобы выглядит предпочтительнее, но тут могут устроить жёсткую перестрелку с атакующим футболом
Капец, и мультикаст на таких стадиях не показывают, если мне память не изменяет...
Voxa Hvedyk
Буду смотреть два матча,на планете и по телевизору,а что делать?Два супер матчи...
Женя Матийчук
думаю пробьють тотал більше 3.5