Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 12 лютого 2020, 11:05
1909
0

Роман САНЖАР: «Три пропущені м’ячі – це не втрата концентрації»

Наставник «Карпат» – про спаринг з данським «Кьоге»

| Оновлено 12 лютого 2020, 11:05
1909
0
Роман САНЖАР: «Три пропущені м’ячі – це не втрата концентрації»
ФК Карпати. Роман Санжар

Головний тренер львівських «Карпат» Роман Санжар прокоментував нічию з данським «Кьоге» (3:3) в контрольному матчі на навчально-тренувальних зборах в Туреччині.

«Мені сподобався наш сьогоднішній суперник, адже «Кьоге» дуже вдало нас пресингував. Було багато боротьби та був присутній високий темп. Саму гру можна поділити на два тайми. У першому ми пропустили гол зі стандарту, згодом відігрались. Ми більше володіли м’ячем, теж пресингували суперника, мали свої нагоди, але перша половина зустрічі була рівною. По перерві було зроблено чимало замін, я надав змогу зіграти фактично усім хлопцям. Радий, що зумів відзначитись юний Юрій Тлумак. Також відзначу Володимира Танчика, який забив гол та віддав гольову передачу. Вдало зіграв і Антон Каніболоцький, він не раз виручив команду у цьому матчі та ще й відбив удар з пенальті.

Три пропущені м’ячі – це не втрата концентрації. Це неправильні індивідуальні та командні дії захисту. Ми припустились певних помилок, за що і поплатились. Якби діяли інакше, то цих моментів було легко уникнути. Однак це великий досвід, який отримують хлопці. У нас багато молодих футболістів, тому без помилок бути не може. Ми детально аналізуємо та розбираємо нашу гру, кожну помилку, і лише так ми зможемо рухатись вперед», - сказал Санжар.

Зимові збори клубів УПЛ-2020: розклад та результати контрольних матчів

Оцініть матеріал
(5)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.