Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Італія
| Оновлено 10 лютого 2020, 13:43
9694
5

Інтер зробив камбек у протистоянні з Міланом

Ударний другий тайм команди Антоніо Конте приніс перемогу «чорно-синім»

| Оновлено 10 лютого 2020, 13:43
9694
5
Інтер зробив камбек у протистоянні з Міланом
twitter.com/acmilan

У поєдинку 23-го туру чемпіонату Італії відбулося міланське дербі, в якому «Інтер» обіграв «Мілан» з рахунком 4:2.

«Россонері» агресивно почали зустріч і відразу після стартового свистка почали активно навантажувати оборону суперників. На ударних позиціях опинялися Кесс'є та Ребич, але після їхніх ударів м'яч брали на себе захисники. А після «пострілу» Чалханоглу з-за меж штрафного «Інтер» виручила стійка воріт. Втім, підопічні Антоніо Конте пережили стартовий штурм суперників і зуміли відсунути гру від свого штрафного. Перша небезпечна ситуація біля воріт «Мілана» виникла, коли Годін головою замикав навіс з кутового: м'яч пролетів в декількох сантиметрах від штанги. А незабаром відмінну можливість для взяття воріт втратив Весіно, який з центру штрафного майданчика пробив у Доннарумму.

І все ж, «россонері» більше контролювали м'яч і демонстрували більшу націленість на ворота. У «Інтера» багато чого не виходило, а головне, «нерадзуррі» не контролювали події в центрі поля, де панували саме футболісти «Мілана». Свою перевагу номінальні гості реалізували перед перервою. При цьому ситуація для «Інтера» стала критичною, адже в його ворота залетіли два м'ячі. Спочатку Ібрагімович зробив скидку на Ребича, який відправив м'яч у ціль, а на компенсованій до першого тайму хвилині вже сам Златан завдав точного удару після навісу з кутового.

А початок другої половини зустрічі став вже шоком для «Мілана». У Брозовича вийшов шикарний удар з льоту, після якого м'яч влетів у кут воріт. Через дві хвилини Санчес, котрий зіграв на межі офсайду, увірвався в штрафний і відпасував м'яч Весіно, який зрівняв цифри на табло.

Градус протистояння розжарився до межі. Моментів стало менше, але напруга була неймовірною. Повели в рахунку «чорно-сині» після стандартного положення: навіс з кутового точним ударом головою замкнув де Врей. Ініціатива тимчасово перейшла до «Інтера», і ефектним голом ледь не відзначився Еріксен, який зі штрафного з далекої дистанції потрапив в поперечину.

В кінці поєдинку «Мілан» побіг виривати нічию і ледь не досяг мети: після удару головою Ібрагімовича м'яч потрапив в штангу. А крапку в матчі поставив Лукаку, котрий в компенсований час замкнув навіс Мозеса. 4:2 - «Інтер» зробив камбек і скористався осічкою «Ювентуса», наздогнавши за очками туринський клуб.

Чемпіонат Італії. 23-й тур.

«Інтер» - «Мілан» - 4:2

Марцело Брозович (51), Матіас Весіно (53), Стефан де Врей (70), Ромелу Лукаку (93) - Анте Ребич (40), Златан Ібрагімович (45+1)

Матіас Весіно (48), Мілан Шкріньяр (55), Ромелу Лукаку (94) - Франк Кесс'є (61), Андреа Конті (79)

«Інтер»: Даніеле Паделлі, Мілан Шкріньяр, Стефан де Врей, Дієго Годін, Ешлі Янг, Матіас Весіно, Марсело Брозович, Ніколо Барелла, Антоніо Кандрева (Віктор Мозес, 80), Алексіс Санчес (Крістіан Еріксен, 72), Ромелу Лукаку

«Мілан»: Джанлуїджі Доннарумма, Симон К'єр, Андреа Конті, Тео Бернар Франсуа, Алессіо Романьйолі, Ісмаель Беннасер, Франк Кесс'є (Лукас Пакета, 81), Самуель Кастільєхо (Рафаел Леау, 79), Хакан Чалханоглу, Анте Ребич (Джакомо Бонавентура, 84), Златан Ібрагімович

Арбітр: Фабіо Мареска

Стадіон «Джузеппе Меацца» (Мілан, Італія)

ІНТЕР - МІЛАН. ТЕКСТОВА ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ

Оцініть матеріал
(37)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 5
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Voxa Hvedyk
Смотрел матч,просто суперрр!!!Особенно второй тайм,Интер красавца!!!
DKTheBest2
Сумасшедший матч.
Maradona
Конте, браво Конте!
В першому таймі команда не очікувала такого конструктиву від Мілана і попросту була безпорадною.
В другому таймі вийшов зовсім інший Інтер.
GeloN83
Поставили "Мілан" на його місце...
mb_cdi
Хотелось чтобы так Торино играл в матчах с Ювентусом.....но нет ! Всегда сливают матчи....