Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 09 лютого 2020, 17:42
5207
6

Шахтар в останньому спарингу на турецьких зборах обіграв Вентспілс

Результативний удар Маркоса Антоніо з пенальті виявився єдиним у матчі

| Оновлено 09 лютого 2020, 17:42
5207
6
Шахтар в останньому спарингу на турецьких зборах обіграв Вентспілс
ФК Шахтар

Донецький «Шахтар» провів останній спаринг на зборі в Туреччині. Суперником «гірників» став латвійський «Вентспілс».

Більшу частину першого тайму «Шахтар» володів беззаперечною перевагою. Рахунок ледь не відкрив Бондаренко, після удару якого м'яч влучив у штангу. Не зумівши забити, Бондаренко заробив пенальті, коли у штрафному «Вентспілса» був збитий опонентом. Пенальті точним ударом реалізував Маркос Антоніо. Через кілька миттєвостей вже Мораєс із забійної позиції не зумів переграти українського голкіпера латвійського клубу Костянтина Махновського. Відзначимо, що в стартовому складі «Вентспілса» вийшов ще один наш співвітчизник - Андрій Сахневич. Тільки ближче до перерви латвійці почали все частіше гостювати у штрафного донецького клубу. Втім, перший тайм так і завершився з мінімальною перевагою команди Луїша Каштру.

Латвійці активно почали другу половину зустрічі і ледь не зрівняли рахунок, коли до успіху ледь не призвела прострільна передача Сахневича. Але в подальшому справа до гольових можливостей біля воріт суперників майже не доходила. Як і в кінцівці першого тайму, латвійці активізувалися перед закінченням зустрічі. З ударом Рехвіашвілі впорався Трубін, а Козлов не реалізував вихід сам на сам із голкіпером. У підсумку, фінальний свисток зафіксував перемогу «Шахтаря» з рахунком 1:0.

Товариський матч.

«Шахтар» - «Вентспілс» - 1:0

Маркос Антоніо (17, з пенальті)

«Шахтар»: Шевченко (Трубін, 46), Болбат (Кривцов, 46)), Бондар (Вітао, 64), Матвієнко, Сіпріано (Ісмаїлі, 46), Маркос Антоніо, Степаненко (Приходько, 70), Бондаренко (Криськів, 64), Тете (Фернандо, 70), Вакула (Марлос, 46), Мораєс (Сікан, 46).

«Вентспілс» (стартовий склад): Махновський, Тіденберг, Литвинський, Рехвіашвілі, Сахневич, Палавандішвілі, Виллела, Фабіньо, Ондонг Мба, Козлов, Сварупс

ШАХТАР - ВЕНТСПІЛС. ТЕКСТОВА ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ

Джерело Sport.ua
Оцініть матеріал
(12)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 6
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Shurik1977
Голубые бакланы, вы за собой смотрите
JulikoB
Примитивный, дворовой футбол в исполнении Шахтера, дает возможность не проигрывать сельским командам. В кротовнике считают что такого уровня будет достаточно против Бенфики?
JulikoB
Очередной сельский коллектив повержен, этот с помощью левого пеналя.
Виктор Иванов
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил