Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 06 лютого 2020, 22:22
18833
6

Олексій МИХАЙЛИЧЕНКО: «Не знаю, чи зіграє Циганков хоч один матч збору»

Наставник «Динамо» прокоментував контрольний матч у Туреччині

| Оновлено 06 лютого 2020, 22:22
18833
6
Олексій МИХАЙЛИЧЕНКО: «Не знаю, чи зіграє Циганков хоч один матч збору»
fcdynamo.kiev.ua

6-го лютого «Динамо» провело черговий матч на зборі в Туреччині, розібравшись зі «Стремсгодсетом» з рахунком 3:0. Гру прокоментував наставник Олексій Михайличенко.

- Під час дворазових тренувань в Туреччині дуже багато уваги приділялося контролю м'яча, пресингу. Ви задоволені тим, як ваші підопічні реалізували ці компоненти в сьогоднішній і вчорашній іграх?

- Вчорашньою, мабуть, задоволений більше. Сьогодні ні, але завжди специфіка ігор два дні поспіль така, що друга завжди виходить трохи не такою, як ми очікуємо. Тому що фізичні навантаження це одне, а психологічно, все-таки, ігри забирають набагато більше сил, ніж тренування. Тому було помітно, що гра сьогодні вийшла трохи нервова і не все виходило. Причиною тому, швидше за все, психологічне навантаження, яке впливає на футболістів. Але, в принципі, ми задоволені тією роботою, яку виконали хлопці за ці два дні і сьогодні теж. І, звичайно ж, непогано, що є присутній результат, але працювати є ще над чим. Були хороші моменти, але були і помилки. Тому, будемо працювати далі.

- Свою майстерність на зборах в черговий раз продемонстрував Карлос де Пена. Сьогодні він фактично з центру поля побачив, що воротар далеко вийшов з воротарського майданчика і закинув м'яч йому «за комірець»...

- Це намагався вчора зробити і Сергій Сидорчук. Тому що воротарі зараз грають як польові гравці, досить далеко. Але сьогодні вже дуже далеко грав голкіпер. І мені здається, що були можливості і не один раз це продемонструвати і добре, що у Карлоса це вийшло.

- Де Пені також сьогодні допоміг вітер... Ви звертаєте увагу своїх підопічних на подібні моменти перед грою?

- Треба враховувати всі компоненти - і яке поле, і який вітер, дощ чи не дощ. До цього потрібно бути готовим, використовувати це і бути готовим до того, щоб використовувати ці козирі в даний момент.

- Тренувальний табір «Динамо» відвідав Андрій Шевченко, ви з ним довго спілкувалися. Вчора також були представники тренерського штабу України, сьогодні вони дивилися гру. Яка інформація їх цікавить?

- Безумовно, вони хочуть бачити кандидатів в збірну - в якому вони стані, як вони себе почувають. Ми розмовляли, я дав коротку характеристику кожному збірнику: що він робить, в якій формі, які є хороші моменти, може є якісь проблеми. Це цілком нормально, інформацію потрібно збирати вже зараз.

- Чи встигнуть Циганков і Шабанов відновитися і зіграти хоча б один матч на зборі?

- Я думаю, що Шабанов вже готовий з завтрашнього дня приступити до роботи, а по Циганкову - ми сподіваємося на це, але точно сказати поки не можу.

Оцініть матеріал
(103)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 6
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
BaZia
Звідки взята цитата в назві статті якщо в інтерв'ю взагалі такого немає?!!
Александр Шевченко
Мне интересно, чем там таким занимается в отпуске Цыганков, что уже второй сбор подряд после отпуска не играет из-за травмы? Игрок, хороший, толковый, но это чисто не профессиональное поведение, выходить из отпуска с травмой. Потом опять всю вторую часть сезона форму набирать будет. И с кем потом мы поедем на ЧЕ? Половина сборной травмированная, половина практически не играет в клубах. Ярмола, Цыганков, Яремчук - травмы, Малиновский с Зинченко по праздникам выходят. Вот вам и сборная страны.
Ihor
Другий рік поспіль,Циганков травмується на зборах!Це чим потрібно займатися у відпустці ,щоб бути не готовим до навантажень?
Александр Осипов
Да... А если бы в соперники выбрали команды из какого-нибудь Задрыщенского района Задроченской области, то результаты могли бы быть и получше...
rugby1970
Только один вопрос к Михайличенко: Алексей, Вы - за деньги или за "Динамо"? Если за деньги - продолжайте, если второй вариант - грех на душу берете вместе с нынешними бездарями!!!