Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 28 сiчня 2020, 20:10
3038
6

Виконавчий директор Карпат: «Питання із землею розглянуть ще раз»

Ростислав Ящишин розповів про проблеми з виділенням землі

| Оновлено 28 сiчня 2020, 20:10
3038
6
Виконавчий директор Карпат: «Питання із землею розглянуть ще раз»
fckarpaty.com

Нещодавно Львівська міська рада не підтримала рішення про виділення клубу «Карпати» землі стадіону Україна в довгострокову оренду.

Виконавчий директор клубу Ростислав Ящишин сподівається, що ще не все втрачено.

«Ми всі пам’ятаємо, що у нас була конфронтація із Андрієм Садовим. Але після того, як ми зустрілися і поговорили відверто, без камер, без купюр, ми відверто пояснили Андрію Івановичу реальні ризики того, що може статися, якщо клуб не отримає  обіцяну містом землю. Після тривалої дискусії Андрій Іванович сказав, що розуміє нас і підтримує. Це надихнуло нас. Після цього ми йшли на сесію із стриманим оптимізмом і розумінням того, що те, що не могло здійснитися 13 років, зараз здійсниться. Але коли депутати не проголосували, нам забракло, здається, 17 чи 19 голосів, то ми відчували спустошення і просто руки опустилися».

«Зважаючи на те, що я не виконав завдання президента, ясна річ, що я написав заяву на звільнення, поставив до відома президента. Але він її не прийняв і сказав, щоб я продовжував роботу. Але все ще не втрачено, Садовий наголосив, що наше питання буде поставлено на розгляд повторно».

Про плани реконструкції стадіону:

«Не знаю, хто взагалі кинув на вентилятор тему, що ми будемо будувати там будинки. Про будинки взагалі не могло бути й мови. Є запобіжники. В договорах прописано те, що ми маємо там зробити, а що не зможемо. Про будинки там не йшлося. На цю землю не може бути претендентів – там стадіон. Наша ідея у тому щоб реконструювати стадіон. Він займає багато місця. Ми плануємо зменшити кількість місць, зробити суто футбольний стадіон».

Раніше в клубі натякали, що «Карпати» можуть припинити існування через ситуацію з землею.

Оцініть матеріал
(11)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 6
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Сергей Лебедев
Зачем идти им на встречу?
Я бы понял, если бы клуб был большим налогоплатильщиком в бюджет города. А они даже зарплату футболистам не платят. По любому мутка с землёй...
firstromario
ну не знаю в кого сумніви можуть бути що пртосто землю пробують віджати. це ж очевидно
Salamandra
тупо шантаж....
DidOk
Бо до Євро-2012 новий стадіо потрібно було будувати не на Об'їзній, а на місці старої "України". Але ж тоді "Карпати" були проти й не дали... Тепер щось знову мутять
Евгений Семыкин
Ооо, занесли ?)
zac1310
Довление прокатило?