Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Італія
| Оновлено 27 сiчня 2020, 18:04
7325
3

Негостинний прийом для Саррі: Наполі несподівано обіграв Ювентус

Неаполітанці на своєму полі обіграли лідера чемпіонату

| Оновлено 27 сiчня 2020, 18:04
7325
3
Негостинний прийом для Саррі: Наполі несподівано обіграв Ювентус
twitter.com/juventusfc

У поєдинку 21-го туру чемпіонату Італії «Наполі» на своєму полі обіграв «Ювентус» з рахунком 2:1. Інтерес до поєдинку підігрівався поверненням в Неаполь екс-наставника «партенопейців» Мауріціо Саррі, який нині очолює туринський клуб.

У першій половині зустрічі «Ювентус» володів територіальною перевагою, а господарі поля сконцентрувалися на організації контратак. На полі було багато боротьби і вкрай мало гострих ситуацій. Голкіпери обох команд до перерви залишалися практично без роботи.

Другий тайм почався з неприємності для «Ювентуса». Пошкодження отримав Пьянич, і тренерський штаб Саррі був змушений проводити екстрену заміну. В середині другої половини зустрічі, нарешті, загострив гру Роналду, який вивів на ударну позицію Ігуаїна - Мерет виручив свою команду. А в атаці у відповідь м'яч опинився у воротах гостей. Щесни в падінні зреагував на удар Інсіньє, але відбив «сферу» точно на ногу Зелінськи, який свій шанс не упустив.

Пропустивши гол, «чорно-білі» активно пішли в атаку, і неаполитанцям довелося пережити досить неприємні хвилини. Але господарі поля вистояли, а в кінці зустрічі відзначилися другим взяттям воріт. Навіс Кальєхона ефектним ударом замкнув Інсіньє. Роналду відразу відродив інтригу, забивши в восьмій поспіль грі Серії А, але врятувати матч футболісти туринського клубу не змогли.

Чемпіонат Італії. 21-й тур.

«Наполі» - «Ювентус» - 2:1

Петр Зелінськи (63), Лоренцо Інсіньє (87) - Кріштіану Роналду (90)

Дієго Демме (30), Ельсеід Хюсай (76) - Родріго Бентанкур (60), Адрієн Рабьо (70), Федеріко Бернардескі (81), Маттейс де Лігт (85), Кріштіану Роналду (93)

«Наполі»: Алекс Мерет, Маріу Руй, Джованні Ді Лоренцо, Костас Манолас, Ельсеід Хюсай, Петр Зелінськи (Еліф Елмас, 81), Дієго Демме (Станіслав Лоботка, 69), Фабіан Руїс, Аркадіуш Мілік, Лоренцо Інсіньє, Хосе Кальєхон

«Ювентус»: Войцех Щесни, Леонардо Бонуччі, Маттейс де Лігт, Алекс Сандро, Хуан Куадрадо, Блез Матюіді (Дуглас Коста, 72), Миралем П'янич (Адрієн Рабьо, 50), Родріго Бентанкур, Кріштіану Роналду, Пауло Дібала (Федеріко Бернардескі, 72), Гонсало Ігуаїн

Арбітр: Мауріціо Маріані

Стадіон «Сан-Паоло» (Неаполь, Італія)

НАПОЛІ - ЮВЕНТУС. ТЕКСТОВА ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ

Оцініть матеріал
(10)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 3
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Макс Максов
Красавцы! Во втором тайме норм играли. Во время вышли из пике, а я уже думал с Барсой без шансов...
Kherson384
Интрига продолжается.
Саша Яковенко
ювентусовский ювентусовец.