Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Bellator
|
3417
1

Bellator 238. Джулія Бадд – Кріс Сайборг. Прогноз і анонс на бій

Представляємо центральний бій турніру Bellator 238 в Каліфорнії

Bellator 238. Джулія Бадд – Кріс Сайборг. Прогноз і анонс на бій
MMA Junkie. Бадд і Сайборг
В ніч з 25 на 26 січня відбудеться турнір MMA в Інглвуді, Каліфорнія. Його очолить жіночий бій за титул чемпіонки в напівлегкій вазі. В рамках Bellator 238 канадка Джулія Бадд (13–2) вийде в октагон проти Кріс Сайборг з Бразилії (21–2, 1 NC). Бій відбудеться близько 05:00 ранку в неділю за київським часом.
 
Бекграунд
 
Переможна серія 36-річної канадки Джулії Бадд налічує вже 11 поєдинків, причому вона жодного разу не програвала бої в Bellator (а провела їх уже 7). Дві поразки в її кар'єрі сталися в 2011 році – від діючої дворазової чемпіонки UFC Аманди Нуньєс і колишньої чемпіонки Ронди Роузі. Завоювала Джулія титул Bellator в березні 2017 року. У 2018 році Бадд достроково справилася з Талітою Ногейрою з Бразилії, а через рік втретє захистила титул, в бою проти ізраїльтянки російського походження Ольги Рубін.
 
34-річна Кріс Сайборг з Бразилії провела 7 боїв в UFC, програвши тільки раз, тій же Аманді Нуньєс. Президент UFC Дейна Вайт вирішив не продовжувати контракт з бразильською спортсменкою і заявив, що спілкування з Кріс було суцільним кошмаром. Уайт особливо підкреслив, що бразилійка в минулому попадалася на використанні заборонених препаратів і що багато спортсменки відмовлялися з нею битися через її репутацію. «Вона вільна! Нехай йде в Bellator», – сказав Дейна, і треба ж, Кріс туди і пішла.
 
Цитати перед боєм
 
Джулія Бадд: «Я відчуваю величезну мотивацію. Під час останнього табору мене мотивувало буквально все. Я використовувала це, щоб запалити свою іскру. Неважливо, чи вірять в мене люди або сумніваються в мені. Я просто горю цим боєм. Не можу дочекатися можливості вийти в клітку в суботу і показати виступ всього мого життя.
 
Я готувалася до кращої версії Кріс Сайборг. Так, вона програла. Але я по собі знаю, який голод ти можеш відчувати після поразки. Ти хочеш вийти в клітку і показати всьому світу, що не збираєшся зупинятися, що можеш стати ще краще. Тому я хочу підготувати себе до найсильнішої версії Кріс Сайборг. Я не Аманда Нуньєс, я Джулія Бадд. Саме я буду битися з Сайборг».
 
Кріс Сайборг: «Я відчуваю себе молодою і вмотивованою. Я щаслива через те, що в моїй кар'єрі почалася нова глава. Дуже рада, що отримала цей бій. Моє серце відчуває, що поразка – це Божий дар. Якби я не програла, то не опинилася б тут. Тепер же я дуже рада, що почала новий етап, нову еру. Я дуже щаслива в Bellator. Якби цього не сталося, то мені довелося б страждати кожен день. Зараз же я зосереджена на тренуваннях і боях.
 
Титул багато для мене значить. Я просто буду вдячна, якщо чемпіонський пояс опиниться навколо моєї талії. Я хочу використовувати цю платформу, щоб поділитися своєю вірою, достукатися до сердець глядачів і робити те, що мені подобається. Знаєте, цей пояс важливий, адже він дозволяє торкнутися людських сердець».
 
Церемонія зважування
 

Прогноз на бій
 
Обидві спортсменки – яскраві представниці ударного стилю. Нудно глядачам точно не буде. Після переходу в нову організацію Кріс відразу ж отримала головний бій вечора проти діючої чемпіонки і найнебезпечнішої спортсменки в Bellator. У боротьбі певна перевага буде у Джулії, а ось в стійці Кріс має перевагу у потужності атак. Якщо їй вдасться показати свій максимум, вона дебютує у промоушені з яскравої перемоги.
 
Прогноз на бій – дострокова перемога Кріс Сайборг.
 
Файткард Bellator 238
 
Джулія Бадд (144,5) – Кріс Сайборг (143,8)
Дарріон Колдвелл (144,6) – Адам Борікс (144,9)
Хуан Арчулета (145,5) – Генрі Корралес (145,3)
Серхіо Петтіс (135) – Альфред Хашакян (135,9)
Реймонд Деніелс (169,8) – Джейсон Кінг (169,7)
Ава Найт (114,5) – Емілі Кінг (115,2)
 
Оцініть матеріал
(2)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
pl2012ua
Спасибо за анонс, заинтриговали.