Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
|
11524
6

Олег ФЕДОРЧУК: «Бесєдін не хоче визнавати свою провину, це дурість»

Наставник «Енергіі» - про допінговий скандал з Артемом Бесєдіним

Олег ФЕДОРЧУК: «Бесєдін не хоче визнавати свою провину, це дурість»
ФК Динамо. Артем Беседін

Головний тренер «Енергії» Олег Федорчук поділився своєю думкою з приводу допінгового скандалу з форвардом «Динамо» Артемом Беседіним:

«Те, що сталося, дурість самого гравця. І що найприкріше: Беседін в матчі з «Мальме», після якого він провалив допінг-тест, продемонстрував чи не найгіршу свою гру. Адже очевидно було, що Артем поводився неадекватно. В ігрових видах спорту ці речі не діють - на виході все мають тільки перезбудження, і все.

Той факт, що усунули лікаря, який працював з Беседіним, доводить, що допінг був. Артем не хоче визнавати свою провину, і це дурість. Краще було б сказати: так, було, тому що хотів відновитися, захворів, хотів одужати. Тобто з користю для себе. А так, думаю, Беседіну загрожує мінімум рік дискваліфікації - це в кращому випадку».

Олег Дідух Джерело: Footboom
Оцініть матеріал
(48)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 6
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
turist86
"Краще було б сказати: так, було, тому що хотів відновитися, захворів, хотів одужати. Тобто з користю для себе".
Відразу видно - у Федорчука великий досвід "ліпити відмазки"
sahka1981
Владимир Копяк, 23.01.2020 21:56
Ну помнится за Мироновым был шлейф еще со СБУ перед Евро 2012, там массовое отравление игроков было, турки тогда про допинг писали, мол выводили таким образом, можно и Арсенал вспомнить и критические слова Заварова в адрес Миронова...
Юрий Карпенко
Леонид Миронов, врач который столько лет служил верой и правдой, и ни одного подобного скандала в Динамо не было, а тут резко, хотят сделать его козлом отпущения, изза одного недофорварда, гениально решения руководства как и все остальные впрочем
kvlad200760
Тупість породжує бідність.На Беседке вже можна ставити хрест!!! Як можна не визнавати очевидне?Федорчук правий,не варто впиратися а треба вибудовувати власну лінію захисту.Якщо клуб готується до захисту збираючись все покласти на лікаря,то Беседіну теж треба вже щось вигадати!