Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Кубок світу
|
2748
0

Мартен ФУРКАД: «Ми з Фійоном Майє боролися не один з одним, а проти інших»

Французькі біатлоністи грамотно виступили в гонці переслідування

Мартен ФУРКАД: «Ми з Фійоном Майє боролися не один з одним, а проти інших»
Le Parisien. Мартен Фуркад
Лідер загального заліку Кубка світу Мартен Фуркад прокоментував перемогу в гонці переслідування на п'ятому етапі Кубка світу в німецькому Рупольдингу.
 
До третьої стрільби Фуркад проходив дистанцію разом з ще одним французом Кантеном Фійоном Майє. Останній в підсумку фінішував другим.
 
«Звичайно, я дуже радий і задоволений, що все ще здатний перемагати. Минулий сезон змінив мене. Раніше в змаганнях, наближаючись до фінішної лінії першим, думками я був вже в наступній гонці. Зараз я живу моментом - радію кожній удачі і насолоджуюся біатлоном. Після фінішу глибоко проживаю кожну радісну емоцію і щасливий, що можу розділити радість перемоги з партнерами по команді.
 
Ми з Кантеном дуже розумно провели гонку - працювали однією командою, не перетягуючи ковдру на себе. Він подарував мені шанс, припустившись помилки на вогневому - якби не це, не знаю, як закінчилася б наша боротьба. Ми з ним постійно конкуруємо, не уступаючи один одному на тренуваннях. Так, сьогодні все вирішувалося на вогневих, але я пишаюся, що ми більше боролися не один з одним, а проти інших», - сказав Фуркад.
 
Оцініть матеріал
(10)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.