Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 13 сiчня 2020, 18:00
3708
0

Пилип БУДКІВСЬКИЙ: «З Зорею розірвав контракт за обопільною згодою»

Новобранець «Десни» розповів про відхід із «Зорі»

| Оновлено 13 сiчня 2020, 18:00
3708
0
Пилип БУДКІВСЬКИЙ: «З Зорею розірвав контракт за обопільною згодою»
ФК Десна. Пилип Будківський

27-річний нападник під час другого приходу в «Зорю» не зміг завоювати повноцінне місце в основному складі. У Віктора Скрипника Будківський спочатку грав, але потім випав зі складу. Взимку форвард підписав контракт з «Десною», куди перейшов з екс-партнером по «Зорі» Леваном Арвеладзе.

«Як виник варіант з «Десною»? Я сам думав про те, що потрібно щось поміняти. Розумів: настав цей час. Радий був провести в «Зорі» частину своєї кар'єри. Вдячний цьому клубу за час, проведений разом, і за шанс, який я отримав. Що ж до варіанту з «Десною», то про нього мені сказав агент. Я поспілкувався по телефону з головним тренером Олександром Рябоконем, який повідомив, що хотів би бачити мене у своїй команді, при цьому запевнивши, що в разі мого переходу все буде добре. Ця розмова вселила в мене надію і впевненість у правильності мого кроку».

«Контракт з «Зорею»? Спілкувалися з керівництвом клубу - зокрема, з Сергієм Васильовичем Рафаїловим. Дякую йому велике за те, що він пішов на поступки, поставився до мене по-людськи і відпустив з клубу. Ми домовилися розірвати контракт за обопільної згоди, якщо я зможу знайти собі нову команду. Так воно і вийшло».

«Вирішальним фактором при переході в «Десну» стала перша розмова з Олександром Рябоконем. А вже потім спілкувалися з ним знову - наживо. Думаю, для будь-якого футболіста в процесі переходу це важливо. Завжди важливо дізнатися, що тренер хоче в твоїй грі побачити, як має намір тебе використовувати. Таке спілкування дозволяє зробити висновок, що тренер на тебе розраховує і радий бачити тебе у себе в команді. Я теж радий опинитися в команді, яка бореться за високі місця і ставить перед собою серйозні завдання», - сказав Будківський.

Раніше «Зоря» оголосила імена двох потенційних новобранців.

Оцініть матеріал
(5)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.