Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Кубок світу
| Оновлено 12 сiчня 2020, 16:55
1835
0

САНІТРА: «Підручний та Прима можуть завершити мас-старт досить високо»

Наставник збірної України – про майбутню останню гонку етапу в Оберхофі

| Оновлено 12 сiчня 2020, 16:55
1835
0
САНІТРА: «Підручний та Прима можуть завершити мас-старт досить високо»
Julia Sadykova. Юрай Санітра
Старший тренер чоловічої збірної України Юрай Санітра прокоментував 10 місце в чоловічій естафеті на четвертому етапі Кубка світу в Оберхофі, а також поділився очікуваннями від мас-старту.
 
«Ось, за що ми любимо біатлон - він непередбачуваний! Може, комусь не сподобався наш виступ сьогодні, але мені Тищенко навіть сподобався на першому етапі. Він не боявся і фізично добре був готовий! І у такого стрілка, як він, бувають невдачі - він потрапив у порив, не впорався з вітром і помилився. 
 
Антон Дудченко в своїй першій естафеті на рівні Кубка світу відпрацював дуже добре, особливо на стрільбі, адже сьогодні на вогневих було дуже важко - вітер постійно змінювався. В кінці був шанс потрапити в топ-6 і, якби хтось сказав про це на початку гонки, я б не повірив. Зараз скажу, що 10 місце з цим експериментальним складом - дуже добре! Значить, ми можемо боротися, треба продовжувати готуватися.
 
Так, Діма Підручний вже тут. Він трохи відновився, подивимося, як буде бігти завтра без тренувань. Умови такі, що і Діма, і Артем можуть бути в мас-старті досить високо», - сказав Санітра.
 
Оцініть матеріал
(6)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.