Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Інші новини
| Оновлено 24 жовтня 2020, 02:23
2326
0

Сергій НАЗАРЕНКО: «Збірна України може грати першим номером»

Спеціаліст поділився думкою про виступи «синьо-жовтих» у минулому році

| Оновлено 24 жовтня 2020, 02:23
2326
0
Сергій НАЗАРЕНКО: «Збірна України може грати першим номером»
sport-xl.net. Сергій Назаренко
Колишній футболіст збірної України Сергій Назаренко поділився думкою про виступи української національної команди в минулому році.
 
- Фахівці визначили трійку кращих футболістів збірної України у відборі на Євро-2020. 1. Пятов, 2. Маліновський, 3. Яремчук. Яка буде ваша версія?
- Перший, без сумніву, Пятов. Помилки, які воротар допускав, непорівнянні з тими сейвами, завдяки яким голкіпер виручав команду. І на друге місце я б поставив Маліновського. Півзахисник в 2019-му році зробив великий прорив у своїй кар'єрі. Він вміє вести гру колективу. А третє місце я віддам Зінченку. У нашій країні не так багато футболістів, які можуть похвалитися виступами в кращих клубах Європи, а Зінченко вже в такому молодому віці встиг зарекомендувати себе в англійській Прем'єр-лізі. Його рівень гри видно і в матчах за збірну.
 
- Чого чекаєте в майбутньому від збірної України?
- Перемогу в кваліфікації вже потрібно забути і готуватися до більш серйозного старту, показати, що тріумф у відборі був не випадковим. Привід для оптимізму є, оскільки збірна України зараз дійсно грає в хороший комбінаційний і технічний футбол.
 
- Раніше такого не було?
- Дійсно, але тоді ми відштовхувалися від своїх сильних якостей. У нас були швидкі флангові гравці, що і зумовлювало нашу гру на контратаках. Просто зараз збірна з таким підбором виконавців довела, що може грати і першим номером.
Оцініть матеріал
(8)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.