Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Англія
| Оновлено 31 грудня 2019, 03:12
4863
6

Англійську Прем'єр-Лігу звинуватили в неправильному використанні VAR

Генеральний секретар IFAB Лукас Бруд вважає, що VAR повинна застосовуватись тільки в явних ситуаціях

| Оновлено 31 грудня 2019, 03:12
4863
6
Англійську Прем'єр-Лігу звинуватили в неправильному використанні VAR
championat.com

Генеральний секретар Міжнародної ради футбольних асоціацій (The International Football Association Board) Лукас Бруд заявив, що Англійська Прем'єр-Ліга неправильно використовує систему VAR. Тільки за минулий вікенд система відеодопомоги рефері скасувала через найменші офсайди п'ять голів - «Вулверхемптона», «Кристал Пелас», «Норвіча», «Брайтона» і «Шеффілд Юнайтед».

Найчастіше положення поза грою, виявлене на стоп-кадрах, настільки незначне, що з'являються серйозні питання щодо коректності подібних рішень. Вводячи VAR минулого літа, Прем'єр-Ліга обіцяла використовувати технологію тільки для виправлення явних помилок, і якраз цей принцип в Англії порушують, вважає Бруд.

«VAR, як і раніше, повинна застосовуватися для виправлення явних помилок. Це важливий принцип. Не можна витрачати багато часу для пошуків чогось несуттєвого. Якщо щось не здається очевидним з першого погляду, тоді це не явна ситуація, і VAR не має застосовуватись. Подивитися повтор з одного ракурсу - це одне, а з 15 ракурсів, намагаючись розгледіти щось, чого там навіть може не бути, - це суперечить самій ідеї VAR. Ситуація повинна бути явною», - повідомив Бруд PA Sport.

Оцініть матеріал
(21)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Україна – лідер. Турнірні таблиці ЧЄ із socca. Зафіксовано рахунок 18:0
Інші види | 10 травня 2024, 06:15 0
Україна – лідер. Турнірні таблиці ЧЄ із socca. Зафіксовано рахунок 18:0

Хорватія відвантажила у ворота Люксембургу 18 м'ячів без відповіді

Світоліна з бубликом розгромила екс-5-ту ракетку на великому турнірі в Римі
Теніс | 10 травня 2024, 19:05 11
Світоліна з бубликом розгромила екс-5-ту ракетку на великому турнірі в Римі

Еліна у двох сетах розібралася з Сарою Еррані в 1/32 фіналу змагань WTA 1000

Коментарі 6
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
andriychornyy
В останніх турах, дивився декілька матчів. В одному з них Тоттенхем приймав Брайтон. Кейн забив гол, а арбітр скасував його за допомогою ВАР. В цьому епізоді і була згадана в статті, додаткова 3D технологія. Але від моменту голу і до моменту скасування пройшло не більше хвилини. В Італії деколи тільки головні арбітри повтори довше переглядають, а якщо брати увесь час, то буває що ситуацію розглядають і до 3хв.. А вчора в хокейному матчі США - Чехія, арбітри переглядали повтори близько 5 хв.. Тому вважаю, все що робить спорт справедливішим - це правильно. І якщо ВАР не буде допомагати нам розбирати всі спірні моменти до дрібниць то для чого він нам?
Henriklarsson11
Если что-то не кажется очевидным с первого взгляда, тогда это не явная ситуация, и VAR неприменима
-----------------------------------------
а если в ситуации всё очевидно, то и VAR не нужна
Libero GO
Кого-кого, а англійців повчати не треба, як і що використовувати. Стосовно "духу гри" вони, як ніхто інший це враховують. А щодо звернення до ВАР, то все правильно... де і так все очевидно, то система не потрібна взагалі.
MaxUa
В данном случае проблема не в VAR. Проблема в правилах относительно ситуации с офсайдом, которые допускают возможность неоднозначного толкования.
Т.е. нужно уже корректировать правила. Без этого проблемы будут только нарастать, потому что чем дальше, тем область применения VAR будет только расширяться.
VVV
Словесний понос ні про що.А в інших країнах ВАР використовують по-іншому? Людина вже походу новий рік святкує...
Andy_P
Да, а чего только АПЛ? И в ЛЧ работой VAR крутят, как хотят, и, имея желание, ищут и находят хоть что-то. Трактуют, как нужно, и не доебешься - VAR. Это ещё один способ убедить всех, что судья - прав, даже если он не прав