Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
|
3062
1

Олександр СОПКО: «Олександрія пішла від пролетарської гри»

Спеціаліст підбив підсумки першої частини сезону для української команди

Олександр СОПКО: «Олександрія пішла від пролетарської гри»
ТК Футбол. Олександр Сопко
Колишній захисник київського «Динамо» і донецького «Шахтаря» Олександр Сопко підбив підсумки першої частини сезону УПЛ для «Олександрії».
 
«Олександрія» — симпатична команда, і, як я говорив про «Колос», сімейна. Те, з яким бажанням і віддачею олександрійці провели осінній відрізок, одночасно виступаючи на трьох фронтах, заслуговує на повагу.
 
Спочатку за олександрійців було тривожно, але потрібно віддати належне Володимиру Шарану, який, як показала практика, правильно побудував роботу, вивівши свою команду на пік готовності до самого насиченого і складного періоду. Я особисто не бачив, щоб колектив в якомусь з матчів був утомленим або невмотивованим. Минулої осені олександрійці набралася міжнародного досвіду, заслуживши хорошу пресу в Європі.
 
На мій погляд, «Олександрія» потроху змінює своє обличчя. Команда пішла від простої гри, якщо можна так сказати, «пролетарської», з'явилося більше мислення, підопічні Шарана намагаються контролювати м'яч. Футболісти вірять тренеру, а тренер — футболістам. Важливо, що є розуміння у команди із президентом клубу, який робить те, чого, напевно, більше ніхто з президентів клубів Прем'єр-ліги не робить, преміюючи колектив навіть за деякі програні поєдинки. Ці довірчі відносини в найближчому майбутньому можуть принести ще більше користі цій самобутній команді», — вважає Сопко.
Оцініть матеріал
(9)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Леонид Шоботенко
Александр, все по делу,без лишних эмоций