Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 17 грудня 2019, 09:14
2006
0

Олександр СОПКО: «Колос — приклад сімейної команди»

Спеціаліст підбив підсумки першої частини сезону для ковалівського клубу

| Оновлено 17 грудня 2019, 09:14
2006
0
Олександр СОПКО: «Колос — приклад сімейної команди»
ТК Футбол. Олександр Сопко
Колишній захисник київського «Динамо» і донецького «Шахтаря» Олександр Сопко підбив підсумки першої частини сезону УПЛ для «Колоса».
 
«Це приклад сімейної команди. Вони не розпещені великими можливостями, умовами, довго працюють з одним тренером, який прекрасно розуміє, який футбол цьому колективу під силу показати. У «Колосі» добре знають ціну кожному запрошеному футболістові. У такій доброзичливій, але в той же час вимогливій обстановці (як, наприклад, коли самі гравці говорять про відносини тренера Костишина до свого сина Дениса) «Колосу» і вдається домагатися результату.
 
Важлива в цій ситуації і довіра керівництва клубу до тренерського штабу. У «Колосі» не ставлять завищеної планки, все робиться чітко і прагматично. Команда плавно перейшла з першої ліги в елітну. Віддача і мотивація допомогли колективу набирати очки, особливо це стосується старту сезону. Це внесло впевненість і спокій в їх роботу.
 
Так, був очікуваний спад, але важливо, що команда не розвалилася. Я радий, що вони змогли вистояти. А що стосується перспектив, то, думаю, якщо в колективі збережеться дисципліна, повернуться травмовані, вдасться зміцнитися, то за потрапляння в першу шістку «Колос» буде боротися до кінця. Хоча, гадаю, і місцем вгорі другої шістки новачок еліти не буде сильно засмучений», — вважає Сопко.
 
Після 18-ти зіграних турів «Колос» займає 7-е місце в чемпіонаті України, маючи в активі 20 очок за різниці забитих і пропущених м'ячів 18-31.
Оцініть матеріал
(7)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.