Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 16 грудня 2019, 17:35
5694
4

ШАРАН: «У мене немає якоїсь особливої радості від перемоги над Дніпром-1»

Наставник «Олександрії» – про заключний матч 2019 року

| Оновлено 16 грудня 2019, 17:35
5694
4
ШАРАН: «У мене немає якоїсь особливої радості від перемоги над Дніпром-1»
ФК Олександрія. Володимир Шаран
Головний тренер «Олександрії» Володимир Шаран прокоментував перемогу над «Дніпром-1» (2:1) в матчі 18-го туру української Прем'єр-ліги.
 
— Сьогодні я побачив гру двох команд, які хотіли перемогти, але я вважаю, що по такій грі — закономірним був би нічийний результат. Дніпро дуже серйозно був налаштований, остання домашня гра для них — ми це відчували. Ми спостерігали за станом наших гравців і було помітно, що по такій грі, якщо ми в Дніпрі зіграємо внічию — це буде позитивний результат для нашої команди сьогодні.
 
Я розумію, що зараз підуть запитання про арбітраж, але я коментувати нічого не буду! Була така подібна ситуація, коли я дав свої коментарі, потім все обернулося таким чином, що я залишився винним, за що й постраждав від санкцій з боку керівництва клубу. Сьогодні я краще стримую все, що думаю з приводу суддівства — так я переглянув ключові епізоди матчу, нехай все це краще коментують експерти. А так, щодо безпосередньо  гри, був не дуже швидкий футбол, а ось закінчення видалося дуже насиченим.
 
— З ваших слів, чи можна вважати що рахунок 0:0 до тих епізодів,  що розпочалися з 79 хвилині матчу, був би об`єктивним результатом матчу?
— Так, так, саме так я і вважаю…
 
— Чи задоволені грою, в цілому, та перемогою вашої команди, насамперед все ж таки враховуючи ті обставини, що трапились в останні 15 хвилин?
— Я не можу сказати, що повністю задоволений перемогою, адже перемоги дійсно бувають різні. Звичайно, це в нас напевно найважча перемога в цьому сезоні. Відверто вам кажу: в мене немає якоїсь особливої радості від сьогоднішньої звитяги. Якщо Ви спостерігали, я навіть не радів ані першому, ані другому голу. Нам, в цілому, було дуже важко після гри на євроарені, але ми не «Шахтар» і не «Динамо», в нас немає такої кількості гравців для ротації,  і сьогодні це дуже вдавалося взнаки.
Джерело СК Дніпро-1
Оцініть матеріал
(21)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

The Guardian: Україна може вийти до чвертьфіналу Євро-2024
Футбол | 28 березня 2024, 14:11 17
The Guardian: Україна може вийти до чвертьфіналу Євро-2024

Лідерами «жовто-синіх» британці вважають Мудрика та Судакова

Хацкевич розповів, чи варто викликати Ярмоленка на Євро-2024
Футбол | 28 березня 2024, 13:06 8
Хацкевич розповів, чи варто викликати Ярмоленка на Євро-2024

Колишній головний тренер «Динамо» вважає, що досвід Андрія завжди стане в нагоді Україні

Коментарі 4
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
korsun_skif
Все правильно сказал! Он ведь прекрасно понимает, что завтра так же будут убивать и Александрию, всегда найдется тот, кто заплатит больше!
aforist
Шаран не при чем,а вот судей надо ставить в стойло
banderlog78
кожного туру лєві пенальті і жовті червоні карточки. рубають бабоси як можуть. але хтось з керівництва дає на це - добро. чи може Павелко нічого про це не чув ?
Bogdan Barman
Париматч лига. О чем речь?