Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Професійний бокс
| Оновлено 13 грудня 2019, 20:49
3784
0

Ігор Шевадзуцький – Даніель Роблес. Прогноз і анонс на бій

Український важковаговик проведе свій четвертий бій за рік

| Оновлено 13 грудня 2019, 20:49
3784
0
Ігор Шевадзуцький – Даніель Роблес. Прогноз і анонс на бій
Ігор Шевадзуцький
У суботу, 14 грудня в місті Пловдив (Болгарія) відбудеться вечір боксу, головною подією якого буде бій за за титул Інтернаціонального чемпіона WBA в крузервейті між Тервелом Пулєвим (14-0, 12 КО) і американцем Дашоном Вебстером (12-2-2, 6 КО). В андеркарді свій поєдинок проведе український боксер суперважкої ваги Ігор Шевадзуцький, який зустрінеться з іспанцем Даніелем Роблесом.
 
Український проспект Ігор Шевадзуцький (3-0, 3 KO) впевнено набирає хід на професійному рингу. 29-річний кривоворожанин в 2019-му році дебютував у профі і вже готується до свого четвертого поєдинку. Міцний і потужний важковаговик після любительської кар'єри виступав за «Українських отаманів», після чого вирішив спробувати себе на професійному рингу. На рахунку Шевадзуцького три впевнені перемоги.
 

Шевадзуцький дебютував влітку і за цей час недовго відпочивав між боями. Але і суперники поки зовсім не серйозного рівня, всіх своїх опонентів Ігор легко змітав. Відзначимо, що поки свої бої Шевадзуцький проводив в Африці, де за ним вже закріпилося прізвисько «Український Халк».
 
 
Суперник для четвертого поєдинку з тієї ж когорти, що і попередні. 29-річний Даніель Роблес (3-7-2, 2 КО) є абсолютним джорніменом. Перший бій в профі провів в 2017-му році і з тих пір набагато частіше програє, ніж перемагає. Багато своїх боїв Роблес провів в крузервейті, але з Шевадзуцьким підніметься на одну категорію. Шансів у бою з потужним українцем у нього небагато. Два останні бої він програв. Причому на поєдинок з Шевадзуцьким він виходить через два тижні після минулого бою. Ясно, що на перемогу іспанець з таким підходом не очікує.
 
Прогноз на бій - Шевадзуцький не володіє видатними габаритами для суперважкої ваги, але за свою кар'єру показав свої сильні сторони - це удар і швидкість. Він любить комбінувати, у нього швидкі руки, на ближній дистанції він хороший. Перед Роблесом у нього солідна перевагу в зрості - 8 сантиметрів. Іспанця «Український Халк» повинен проходити без проблем і з позитивним настроєм завершувати продуктивний рік.
 
Рекомендована ставка - дострокова перемога Шевадзуцького.
Оцініть матеріал
(3)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Став відомий 6-й клуб, який кваліфікувався до Ліги чемпіонів 2024/25
Футбол | 26 квітня 2024, 07:31 0
Став відомий 6-й клуб, який кваліфікувався до Ліги чемпіонів 2024/25

«Феєнорд» гарантував собі участь у головному єврокубкому турнірі

Стало відомо, скільки Реал заплатив за трансфер Луніна Зорі
Футбол | 26 квітня 2024, 12:40 14
Стало відомо, скільки Реал заплатив за трансфер Луніна Зорі

На українського воротаря свого часу претендували «Наполі» та «Ліверпуль»

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.