Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Інші новини
| Оновлено 10 грудня 2019, 10:02
9833
13

Маркевич зізнався, що багато заробляє. Але платить йому не УАФ

Координатор збірних України розповів, звідки взялася сума зарплати в 729 тисяч гривень

| Оновлено 10 грудня 2019, 10:02
9833
13
Маркевич зізнався, що багато заробляє. Але платить йому не УАФ
УАФ. Мирон Маркевич
Координатор національних збірних України Мирон Маркевич розповів, чи правда він отримує зарплату в розмірі 729-ти тисяч гривень на місяць.
 
- 729 905 гривень. Деякий час тому опублікували суму, яку ви нібито заробляєте на місяць. Наскільки вона близька до істини?
- Я здивований, що не написали 1 мільйон 700 тисяч. По-перше, там абсолютно інша сума. По-друге, я віддав свої іміджеві права. Маю на це право. Мені платить фірма зовсім не з Федерації футболу (нині УАФ — прим. ред.). За ці іміджеві права. Вони можуть використовувати моє прізвище, ім'я і так далі. Нехай любителі рахувати чужі гроші заспокояться і рахують свої (сміється).
 
- Ви взагалі не отримуєте грошей від УАФ?
- Ні, у мене є зарплата, але це зовсім не такі суми, які там пишуть. А взагалі, нехай любителі рахувати гроші приїдуть до мене в Винники. Я їм покажу, скільки я за свій рахунок побудував для дітей полів. Штучних, трав'яних. Нехай собі прикинуть їх вартість і заспокояться.
 
- Після оприлюднення цієї інформації не відчули іншого ставлення від людей? Судячи з коментарів, люди були шоковані...
- Я розумію, що в наш час такі суми... Я не хотів про це розповідати. Але якщо вже мене зачепили... Нехай зі мною на Схід поїдуть. Я їм покажу, скільки я казарм відремонтував. Хлопцям купив протези. Скільки в Харкові я зробив ремонтів в лікарнях, дитячих садах, школах. Є люди, які все зрозуміють.
Оцініть матеріал
(53)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 13
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Евгений Семыкин
Да к чему вообще эти оправдания? Сколько построил, сколько ещё что-то... Зарабатывает значит молодец! Чтоб продать имеджевые права этот имидж должен был появиться тяжким трудом!
Alex86 1
Судя по тому как рассказал сколько делает получает он таки хорошо) Но с другой стороны чье это дело, диванных экспертов?
Alex86 1
Кого гребет высокая з/п деда - продайте свои имиджевые права!
johndow11
какая разница сколько он зарабатывает, если это все равно не бюджетные деньги, о которых "обеспокоенная общественность" так переживает? и уж точно он не должен ни перед кем оправдываться, куда он их тратит. а молчит о суммах, потому что понимает насколько обывателям с низкой зарплатой трудно понять, что кто-то зарабатывает в месяц больше, чем они за 10 лет...
MaxUa
"Я понимаю, что в наше время такие суммы…"
А какие такие суммы? Сейчас все-таки не нищий совок, когда по легендам люди перебивались с хлеба на воду. Всем ведь известно, что при капитализме специалистам платят достойные деньги. И вообще в теории происходит массовый рост благосостояния у всех. Так что вряд ли сейчас кого-то удивишь такими зарплатами.
Віталій Яценко
Я розумію, що іміджієві права - дійсно наразі хороші гроші. Але у людей із сотнями тисяч підписників в соц. мережах, видатних спортсменів, телезірок. Іміджієві права Мирона Богдановича і майже 30 тисяч твердої валюти - нонсенс. Але якщо хтось платить дійсно, то значить молодець, знайшов свою нішу.
Дід Сміт
И сколько дал, сколько отремонтировал, сколько вылечил? Сколько? А какую зарплату в ФФУ конкретно получаешь? Та то такэ? Очень мутный этот маркеша какой-то...