Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

WBA
| Оновлено 09 грудня 2019, 02:14
57563
79

Джошуа переміг Руїса за очками і повернув собі чотири чемпіонські пояси

7 грудня у Саудівській Аравії відбувся бій-реванш у суперважкій вазі

| Оновлено 09 грудня 2019, 02:14
57563
79
Джошуа переміг Руїса за очками і повернув собі чотири чемпіонські пояси
Twitter
7 грудня у Ер-Ріяді (Саудівська Аравія) відбувся бій-реванш між американцем мексиканського походження Енді Руїсом (33–2, 22 КО) і британцем Ентоні Джошуа (23–1, 21 КО).
 
Для цієї події був побудований 15-тисячний стадіон прямо посеред пустелі. На кону стояли пояса чемпіона світу за версіями WBA, WBO, IBF і IBO, які в першому поєдинку 1 червня 2019 року Руїс сенсаційно відібрав у Джошуа. 
 
Бій тривав усі 12 раундів. Джошуа переміг Руїса одноголосним рішенням суддів за очками (118–110, 118–110, 119–109) та повернув собі чотири чемпіонські пояси. За повторний бій Ентоні Джошуа отримає аж $85 млн, а Енді Руїс зможе розраховувати лише на $13 млн.
 
Джошуа легко рухався на ногах весь бій, танцюючи навколо суперника, і працював в основному джебом, заодно набираючи бали. Руїс підійшов до поєдинку із зайвою вагою (майже 130 кг!) Він був заточений на один удар, але британець практично не дозволяв американцеві наближатися на дистанцію потужного лакі-панчу.
 
Вже у першому раунді Руїс отримав розсічення біля ока, яке постійно кровоточило і заважало Енді боксувати. Джошуа контролював хід подій і не форсував результат, дочекавшись закінчення бою, після чого судді справедливо вирішили, що чотири чемпіонських пояси повертаються до Британії!
 
Энді Руїс – Ентоні Джошуатекстова трансляціявидео боюяк це було
 
 
У 10-раундовому бою андеркарда зустрілися британець Ділліан Уайт (27–1, 18 KO) і поляк Маріуш Вах (35–6, 19 KO). Поєдинок проходив в дуже повільному темпі, зрідка Уайт наносив серії ударів, а Вах намагався відповідати, маючи перевагу в антропометрії. Судді віддали перемогу Уайту одноголосним рішенням: 98–93, 97–93, 97–93.
 
А в головному бою андеркарда 40-річний російський ветеран Александр Повєткін (35–2–1, 24 КО) вийшов на ринг проти 31-річного американського супертяжа Майкла Хантера (18–1–1, 12 КО). Поєдинок проходив яскраво, з великою кількістю ударів та цікавих епізодів. Судді ухвалили рішення вважати бій нічийним (розділеним рішенням). Рахунок суддівських записок: 115–113, 113–115, 114–114.
 
Результати вечора боксу в Саудівській Аравії
 
Ентоні Джошуа (Великобританія, 22–1) – Енді Руїс (США, 33–1) – перемога W12 (118–110, 118–110, 119–109)
Александр Повєткін (Росія, 35–2) – Майкл Хантер (США, 18–1) – нічия D12 (115–113, 113–115, 114–114)
Філіп Хрговіч (Хорватія, 9–0) – Ерік Моліна (США, 27–5) – перемога W12
Ділліан Уайт (Великобританія, 26–1) – Маріуш Вах (Польща, 35–5) – перемога W10 (98–93, 97–93, 97–93)
Магомедрасул Меджидов (Азербайджан, 1–0) – Том Літтл (Великобританія, 10–7) – перемога W8
Зухайр Аль-Кахтані (Саудівська Аравія, 7–0) – Омар Дусарі (Великобританія, 7–0–1) – перемога W8
Дієго Пачеко (США, 7–0) – Селемані Саїді (Танзанія, 20–15–5) – перемога W4
Іван Прайс (Великобританія, 1–0) – Сведі Мохамед (Танзанія, 12–6–2) – перемога W4
Маджид Аль-Нагбі (ОАЕ, 3–0) – Ілья Беруашвілі (Грузія, 8–12) – перемога W4
 
Оцініть матеріал
(45)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 79
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Dantist_marik
Посмотрел на Уайлдера, который только в 7 раунде нанес первый нормальный удар по Ортису, сегодня посмотрел на бегающего 12 раундов еще одного чемпиона, и вспоминая поединки Владимира Кличко делаю вывод, что не такие уже они и скучные были .... ну и сравнивать эти тычки Джошуа и мощный левый джеб Владимира нет никакого смысла - это разные уровни.
Andriy...Fedorchak
Розчарував мене поєдинок .
Але найперше розчарував Руїс , бо таке враження, що він 6 місяців тільки їв снікерси і не мав ніякого плану на цей вечір.
Джошуа очікувано бігав весь бій і зробив рівно стільки ударів, скільки вистачило для перемоги.
Боксерський інтелект команди Джошуа виявися набагато вищим від команди Руїса.
Stanislav Matusevych
Ніхто не знає, навіщо я це дивився? Це точно бій за три пояси у найпопулярнішій ваговій категорії? Це чемпіон світу, якого регулярно порівнюють із колишніми справжніми зірками хевівейту? Бачу, тут вже Джошуа з Кличком почали порівнювати. Ви уявляєте, що б зробив з цим товстуном кожен з братів одним своїм постійним джебом? І без усякого велосипеду на задній швидкості.
Взагалі, те, що Руїс навіть раз отримав купу поясів - ганьба для супертяжів. Показник їхнього нинішнього рівня. Я не здивуюсь, якщо і зараз Володимир зможе вийти і побити будь-якого з нинішніх чемпіонів.
xerx
После этого боя не покидает чувство, что Володя рано повесил перчатки на гвоздь. Уж джеб-то у него был будь здоров, не то что у Джошуа. Хотя так двигаться он не умел, что и не особо было нужно при такой молотилке. СуперХэви явно испытывает кризис - нет безоговорочного чемпа и настоящего короля.
bonv
Стиль Володимира Кличка приніс перемогу Джошуа.
Morjoviy
Жаль. Теперь мое тело не как у Чемпиона Мира по боксу
Maradona
Джошуа до Вови як до неба рачки, крапка.
Ukraine_Kiev_Fan
Ну что я могу сказать. От Уайлдера Джошуа не пробегает все 12 раундов. У Уайлдера тоже руки длинные и удар он прятать умеет. мда...
dikcher
Пора Володе вернуться, и поставить всю эту школоту на место. Даю 100%, что в бою с Кличко, Джошуа был на допинге. После того боя, он даже в половину той силы не смог боксировать. Интересно, что у Кличко все пояса отобрали в равном бою с Фьюри, что является нонсенсом, т.к. в равных боях победу всегда отдают чемпиону, а не претенденту. Плюс в довесок, у Фьюри обнаружили допинг, но вот только пояса Клику хер кто вернул. Володя, одевай перчатки.
Сергей Двореченец
Бій розчарував. Джошуа переміг, але класу не продемонстрував. Абсолютним чемпіоном йому не стати - не вистачає техніки.
roman_kros
Не бій, а дно. Це ж яку зірку треба впіймати, щоб так забити на підготовку до бою на кону якого майже всі пояси. Замість підготовки до бою Руіс похоже зжер кілька тон тако. Не за Руіса я звичайно вболівав, але і не такого зеззубого бою чекав.
JohnNeuman
Это не бокс, не бой и даже не заработок денег, это бред...
Андрій Кулик
Джошуа дніще!!!! Втікати 12 раундів і виграти це треба вміти!!!
dikcher
Володя вернись! )))
ihor7003
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
turist86
В Руїса абсолютно нікудишня робота ніг. Він би навіть не влучив по Усіку.
У випадку бою Усік - Джошуа - шансів в Усіка більше.
Андрій Ковальов
Стиль Владимира Кличка в исполнении Джошуа, только джеб у Володи на много сильнее.
BekXan
Два г"вна на ринге это ужас...
diveroli
Понимаю теперь откуда столько взаимных дифирамбов Джошуа Кличко. Спелись перед боем. Джошуа выиграл в лучших традициях Владимира. Но, когда дерется свой так, воспринимается иначе, просто хочешь его победы. А тут...больше на трусливость смахивало от Джошуа, типа как бы чего не получилось...Не убедил совсем. Уверен, проиграет он еще не раз.
Devil
Джошуа просто копия Володи Кличко, но Володи позднего - слишком осторожного и очень скучного.