Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 07 грудня 2019, 10:09
3807
0

Луїш КАШТРУ: «Здалося, що у Пятова травма, але з ним все добре»

Наставник «Шахтаря»: на 75% складу команди на матч ЛЧ буде без змін

| Оновлено 07 грудня 2019, 10:09
3807
0
Луїш КАШТРУ: «Здалося, що у Пятова травма, але з ним все добре»
ФК Шахтар Донецьк. Луїш Каштру
Наставник «Шахтаря» Луїш Каштру прокоментував перемогу в матчі 17-го туру УПЛ над донецьким «Олімпіком» (3:0):
 
«У цій грі ми повністю домінували, створили величезну кількість гольових моментів і могли перемогти з більш об'ємним результатом. Не дозволили «Олімпіку» створити небезпеку біля наших воріт, відмінно показали себе в атаці і обороні. Підсумок повністю справедливий.
 
Який склад буде грати з «Аталантою»? Не знаю. До матчу ще є кілька днів. Життя тренера навчило мене концентруватися тільки на найближчому поєдинку. Ми були повністю сфокусовані на грі з «Олімпіком». Приїхали сюди після того, як в Маріуполі не досягли потрібного результату, і віддалися цьому матчу, взагалі не думаючи про «Аталанту».
 
З сьогоднішнього вечора перемикається на Лігу чемпіонів. Важливо проаналізувати нашу першу зустріч в Італії. Зараз суперник грає трохи по-іншому, так що є кілька окремих факторів, виходячи з яких, а також з нашої стратегії, виберемо стартовий склад. Хоча, зрозуміло, він буде приблизно тим же, яким ми зазвичай виступаємо, плюс-мінус два-три футболіста. На 75 відсотків команда буде без змін.
 
Самопочуття Пятова? Так, він підходив до кромки поля. У той момент мені теж здалося: щось серйозне. Я запитав Пятова, чи може він продовжувати і чи добре себе почуває. Він відповів, що все в порядку, медичний департамент також. На даний момент це вся інформація, яку я маю. В кінці матчу Андрій також начебто показав, що, слава Богу, все добре».
 
Оцініть матеріал
(12)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.