Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Інші новини
| Оновлено 04 грудня 2019, 17:19
3302
6

Михайло КОПОЛОВЕЦЬ: «Ван Дейк — не конкурент Мессі і Роналду»

Фахівець вважає, що форвард «Барселони» тягне на собі всю команду

| Оновлено 04 грудня 2019, 17:19
3302
6
Михайло КОПОЛОВЕЦЬ: «Ван Дейк — не конкурент Мессі і Роналду»
dynamo.kiev.ua. Михайло Кополовець

Спортивний директор «Миная» Михайло Кополовець поділився думками про «Золотий м'яч — 2019», який дістався 32-річному аргентинському форварду «Барселони» Ліонелю Мессі. У голосуванні Мессі обійшов захисника «Ліверпуля» Вірджіла ван Дейка.

«Ван Дейк – крутий центральний захисник, але, при всій повазі, я не бачу у ньому конкурента для Мессі та Роналду. Дайте Мессі хоч 10 «Золотих м’ячів» – усі вони будуть заслуженими. Неймовірний творець, бомбардир, майстер штрафних ударів – він тягне всю команду.

Минулого року найкращим визнали Модріча. Ну який Модріч при живих Кріштіану і Мессі?! Так, він провів хороший сезон, і що? Де він зараз? Просто зник. А ці люди кожного дня доводять, що вони – найкращі.

При цьому помітно, що сили у двох легенд уже не ті. Раніше Мессі накручував по 5 опонентів і котив м’яч на порожні ворота. Роналду не такий яскравий у цьому сезоні. Вони не стають молодшими, тому хтось із молодих пацанів може цим скористатися. Найімовірніше – Кіліан Мбаппе. Але йому потрібно терміново йти із ПСЖ», — зазначив Кополовець.

Джерело Футбол 24
Оцініть матеріал
(7)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 6
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
MaxUa
Вообще нет смысла выбирать самого самого лучшего. Футбол коллективная игра где все зависят от всех. Логично давать призы исходя из амплуа - лучшему вратарю, лучшему опорнику, лучшему фланговому защитнику, лучшего плеймейкеру, лучшему крайнему нападающему и т.д. Это будет выбор лучшего мастера в рамках жанра.
А назначение самого лучшего из всех это уже политика. У нас на вершине пирамидки обязательно должен быть какой-то королек. Без королька на вершине и без упорного соперничества ради того, чтобы единолично эту вершину оккупировать, теряется мотивационная функция пирамидки.
часпик
так,значит, всё правильно - УЕФА прислушалась к мнению пана Кополовца?
tima fialko
Це як у боксі,при приблизно рівному бою,пояси залишають бувшому чемпіону,наприклад,Майвезеру.Так і в футболі.Два короля були не такі яскраві у цьому році,але хто іх вагомо перевершив? Кополовець,правий.
bzzzzz
Что это еще за школьник ?
VVV
Інтелектуальний рівень Кополовця прекрасно оцінюється по всіх його інтерв’ю; ну не розуміє людина зо Золотий м’яч - це нагорода кращому футболісту року.Не найталановитішому в історії,не найкращому бомбардиру в історії,не найкращому асистенту в історії..А найкращому футболісту РОКУ.Не важливо де зараз Модріч-важливо що в тому році він був найкращим.А фрази «дайте йому хоть 10 м’ячів всі будуть заслужені» і «де зараз Модріч» ще раз підкреслює обмежені інтелектуальні можливості.