Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 12 грудня 2019, 12:22
9556
11

Олімпік – Динамо. Прогноз і анонс на матч чемпіонату України

Випробування екс-динамівця або навпаки

| Оновлено 12 грудня 2019, 12:22
9556
11
Олімпік – Динамо. Прогноз і анонс на матч чемпіонату України
football24.ua

Шикарний хід набрав «Олімпік», здобувши чотири перемоги в п'яти матчах і допустивши нічию з «Олександрією» (втім, 0:0 з учасником групового етапу Ліги Європи - навряд чи осічка). Така метаморфоза, завдяки якій донеччани злетіли з останнього рядка таблиці - в топ-6, пов'язана, в першу чергу, з приходом нового головного тренера.

І ось, фахівець, який зовсім недавно працював в структурі «Динамо», пройде випробування своєю колишньою командою. Завдання для Вісенте Гомеса - скажімо прямо, дуже складне. По-перше, кияни після фіаско в Швеції явно будуть «рвати і метати», щоб хоч якось повернути прихильність уболівальників. А по-друге, в першому колі «Олімпік» під керівництвом Ігоря Климовського відібрав очки у киян (нічия - 1:1), і керівництву клубу зараз логічно чекати не гіршого результату.

У будь-якому випадку, на хвилі абсолютного позитиву готуються до протистояння донеччани, а ось у «Динамо» більше думок про проблеми. Так що, випробування в неділю буде у екс-динамівця або ж саме «Динамо» пройде випробування своїм колишнім тренером - питання риторичне. З наочних проблем киян - те, що команда регулярно пропускає в стартові хвилини матчів. Грати з такою «форою» в ключових зустрічах - завдання явно не з легких. Також помітні хвилювання на останньому рубежі: Бущан, змінивши травмованого Бойка, показував непогану гру, але після «Мальме» до воротаря залишилося чимало запитань. З огляду на повернення в лад основного голкіпера - ймовірно чекати «рокировку» в воротах. Напевно були претензії у Олексія Михайличенка і до гравців середньої лінії: особливо, до Сидорчука, який незважаючи на довіру капітанської пов'язки, в черговий раз не впорався з емоціями (друге вилучення за місяць!).

Зміни в «старті» киян неминучі, і, можливо, свій шанс отримає Фран Соль, про якого, до слова, напередодні майбутньої гри говорив і Вісенте Гомес. «У мене тільки приємні спогади про Соля. Через травму він так і не отримав довіри тренера, але він завжди віддає все, що може. Упевнений, коли у Франа з'явиться шанс, він їм обов'язково скористається», - охарактеризував свого співвітчизника іспанський фахівець.

До речі, в недавньому спарингу з одним з лідерів Першої ліги, «Оболонню-Броварем», Соль відзначився забитим голом. Ну а Карлос Де Пена, який не забиває в чемпіонаті вже більше двох місяців, оформив з «пивоварами» «покер». Такі показники не допомогли обом отримати хоча б якісь ігрові хвилини з «Мальме», але зараз шанс виглядає цілком реальним.

Артем ЦИГАНЕНКО

Орієнтовні склади:

«Олімпік»: Кринський, Снурніцин, Зотько, Гришко, Ксьонз, Цимбалюк, Політило, Балашов, Кравчук, Пасич Є., Шахаб.

«Динамо»: Бойко, Миколенко, Шабанов, Кадар, Караваєв, Сидорчук, Шепелев, Вербич, Циганков, Шапаренко, Бесєдін.

1 грудня, неділя

«Олімпік» — «Динамо»
Київ. Стадіон «Динамо» імені В.Лобановського. 19:30
ТБ-трансляція на телеканалі «Футбол 1»
ОЛІМПІК – ДИНАМО. ОНЛАЙН-ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ
 Арбітр: Віталій Романов (Дніпро)
Прогноз Sport.ua — 1:2
Оцініть матеріал
(4)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 11
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
dynamo_DNO
Удачи Олимпику, они уже не раз у дыpявых сов очки отбирали! Киев с вами!)
UMUDALI SHIRINOV
Олимпику удачи...
Letifer
Если настроятся, могут ещё раз отобрать очки
Limb-Ur
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил