Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 30 листопада 2019, 18:11
1890
1

Вісенте ГОМЕС: «Людям подобається, як ми граємо»

Наставник «Олімпіка» - про роботу в донецькому клубі

| Оновлено 30 листопада 2019, 18:11
1890
1
Вісенте ГОМЕС: «Людям подобається, як ми граємо»
ФК Карпати. Вісенте Гомес

Головний тренер «Олімпіка» Вісенте Гомес в інтерв'ю іспанським ЗМІ розповів про те, як йому працюється в донецькому клубі:

«Коли я завершив свої відносини з «Динамо», то мені подзвонили з «Олімпіка». Я погодився, тому що це була можливість, якою я повинен був скористатися. Мені потрібно було випробувати себе на тренерській лаві.

Ми граємо в Києві як місцева команда, а наш стадіон належить «Динамо». Людей, які відвідують наші матчі, дуже мало.

Я працював з усіма віковими категоріями гравців в ролі помічника в «Динамо», «Аль-Ахлі» і московському «Спартаку». Мені потрібно було побачити, як відіб'ється мій спосіб розуміння футболу на рівні першої команди.

Я раніше знав «Олімпік», оскільки ми грали в одній лізі. Я бачив, що їх результати не відповідали команді. Існує певний шаблон рівня клубу, але проблема в тому, що він був не збалансований. Варіантів не було.

Зараз я щасливий не завдяки тому, що ми завойовуємо очки, а завдяки тому, як ми це робимо. Людям подобається, як ми граємо.

Наша команда любить тримати м'яч? Це потрібно для того, щоб досягати результату і розвиватися, рухаючись з ним до воріт суперника. Ми намагаємося створювати високий пресинг, зупиняти атаки суперника і шукати свій шанс.

Протистояння з «Динамо» і «Шахтарем»? Якщо порівнювати з Іспанією, то це як гра «Барселони» чи «Реала» проти якоїсь іншої команди.

Це реальна різниця між нами, але ми повинні грати, адже у нас зараз намітилася позитивна динаміка. Справа не в тому, щоб виграти або програти, а в тому, щоб висловити свою індивідуальність на полі, щоб побачити, чого ми можемо досягти».

Олег Дідух Джерело: AS
Оцініть матеріал
(4)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
kvlad200760
Вперед Олімпік!!! Тримаємо за вас кулаки!!!