Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 09 листопада 2020, 03:15
4025
0

Ворскла - Колос. Прогноз і анонс на матч чемпіонату України

«Ворскла» намагатиметься перервати свою безвиграшну серію і залишити останнє місце

| Оновлено 09 листопада 2020, 03:15
4025
0
Ворскла - Колос. Прогноз і анонс на матч чемпіонату України
ФК Колос
Вже десять турів, починаючи з кінця серпня, футболісти «Ворскли» не можуть порадувати своїх вболівальників перемогою. За цей час полтавчани дев'ять разів програли і тільки одного разу зіграли внічию вдома в 10-му турі з «Маріуполем». Що й казати, статистика не те що малоприємна, а просто жахлива. З огляду на такий стан, керівництву клубу довелося застосувати кардинальні заходи, але навіть зміна в тренерському складі перед попередньою грою у Дніпрі поки ні до чого не привела - знову поразка і останнє місце в турнірній таблиці.
 
Тепер на підопічних Юрія Максимова очікує зустріч із ще одним дебютантом української Прем'єр-Ліги ковалівським «Колосом». Причому це буде перший матч під керівництвом нового наставника у Полтаві і, звичайно, гравці «Ворскли» намагатимуться зробити все можливе, щоб на рідному стадіоні набрати три очки. Адже, якщо говорити в цілому, то в команді досить багато досвідчених і кваліфікованих виконавців, які ніяк не могли розгубити своєї майстерності, а волею обставин опинилися у тяжкому кризовому положенні. І, цілком можливо, що гра з «Колосом» допоможе їм вийти з цієї ситуації.
 
До речі, сам «Колос» зовсім нещодавно відчув щось подібне, коли мав у своєму пасиві серію з п'яти програних матчів поспіль. Але домашня перемога в попередньому турі над «Десною» з рахунком 2:0, дозволила футболістам з Ковалівки зітхнути вільніше і вони вже набагато ближче до шостого місця, ніж до зони аутсайдерів.
 
Втім, була в тому успіху і невелика «ложка дьогтю». Йдеться про те, що у грі з чернігівським клубом два футболісти основного складу Олег Ільїн та Вадим Парамонов отримали чергові попередження і в матчі з «Ворсклою» не зіграють через дискваліфікацію. Якщо врахувати, що в «Колосі» ще є травмовані гравці (зокрема, на довгий час вибув Денис Костишин) і що лава запасних тут зовсім невелика, то втрата таких гравців може негативно відбитися на діях команди.
 
У першому колі суперники зустрічалися один з одним у Києві на стадіоні «Оболонь-Арена» в п'ятому турі. Тоді ще «Ворскла» була, що називається, на ходу і, завдяки дублю Ігоря Пердути і точному удару Юрія Коломойця, виграла у номінальних господарів поля з великим рахунком 3:0. А ось далі, як раз, і починалася та сумна для полтавчан серія, про яку йшлося вище.
 
Матч «Ворскла» - «Колос» судитиме вже досить досвідчений арбітр Костянтин Труханов із Харкова. В нинішньому сезоні його шляхи-дороги з цими командами не перетиналися. А в минулому сезоні при ньому «Ворскла» двічі перемагала «Чорноморець» (вдома і в гостях з однаковим рахунком 2:1) і програла на своєму полі «Карпатам» 0:4. З «Колосом» Труханів також зустрічався, але у першій лізі. Тоді матч з краматорським «Авангардом» у Ковалівці завершився внічию 2:2.
 
Ігор ЗАРЖИЦЬКИЙ
 
Орієнтовні склади:
 
«Ворскла»: Дмитро Різник, Ігор Пердута, Альюне Ндіайе, Вадим Сапай, Зураб Очігава, Олександр Скляр, Дмитро Кравченко, Павло Ребенок, Тарас Саків, Тодор Петрович, Денис Васін
 
«Колос»: Євген Волинець, Олександр Чорноморець, Андрій Сахневич, Максим Максименко, Олексій Зозуля, Вадим Мілько, Євген Задоя, Павло Ореховський, Арні Вільхамссон, Олег Кожушко, Володимир Лисенко

30 листопада, субота

«Ворскла» — «Колос»
Полтава. Стадіон «Ворскла». 17:00
ТБ-трансляція на телеканалі «Футбол 2»
ВОРКСЛА - КОЛОС. ОНЛАЙН ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ
 Арбитр: Костянтин Труханов (Харків)
Прогноз Sport.ua — 2:1
Оцініть матеріал
(3)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Кейн та банда. Топ-10 бомбардирів в історії, у яких 0 титулів за кар'єру
Футбол | 10 травня 2024, 07:23 3
Кейн та банда. Топ-10 бомбардирів в історії, у яких 0 титулів за кар'єру

У Гаррі 249 голів у топ-5 чемпіонатах Європи, але жодного командного трофею...

Україна – лідер. Турнірні таблиці ЧЄ із socca. Зафіксовано рахунок 18:0
Інші види | 10 травня 2024, 06:15 0
Україна – лідер. Турнірні таблиці ЧЄ із socca. Зафіксовано рахунок 18:0

Хорватія відвантажила у ворота Люксембургу 18 м'ячів без відповіді

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.