Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 01 грудня 2019, 04:36
5273
1

Юрій МАКСИМОВ: «У мене контракт з Ворсклою до кінця року»

Наставник «Ворскли» прокоментував перемогу над «Колосом» (1:0)

| Оновлено 01 грудня 2019, 04:36
5273
1
Юрій МАКСИМОВ: «У мене контракт з Ворсклою до кінця року»
ФК Ворскла. Юрій Максимов

У поєдинку з «Колосом» (1:0) полтавчани здобули першу перемогу в УПЛ під керівництвом Юрія Максимова.

«Чому поміняли Кане? Юра Коломоєць був не готовий на цю гру, він не тренувався - провів усього два тренування. Але він досвідчений футболіст, тому ми його поставили. Я сказав йому: скільки витримаєш - зіграй, а потім ми знайдемо тобі заміну. Ми Кане ставили під Васіним. Але він вийшов на таке поле в «копочках». Як може футболіст, який отримує зарплату, виходити в такому взутті? Поміняли його, тому що потрібно було утримати рахунок і виграти гру.

Яке глобальне завдання? Моя задача була психологічно трохи розвантажити футболістів. Тому що вісім матчів і зі мною дев'ятий без перемог - було важко. Гравці, які виступали в Лізі Європи, не можуть бути на останньому місці. Є кістяк 7-8 чоловік, які тягнуть цю команду, але повинна бути й свіжа кров. Головне, щоб був колектив, а в футбол вони грати вміють».

«У мене контракт до кінця року, а взимку будемо розмовляти. Кожен тренер хоче вигравати. Але хочеться і підготувати команду, щоб за неї відповідати. Щоб оцінити готовність команди, потрібно провести з нею збори. На даний момент я бачу, хто може бігти, а хто - з самого початку не може виконувати навантаження. У нас Петрович Тодор в Дніпрі пробіг 12 кілометрів - це дуже багато. Але в одному темпі, немає вибуху. Потрібно, щоб гравці доповнювали один одного: один вибуховий, другий - технічний, третій - в боротьбі сильний. Тоді сформується команда і колектив. А коли гравець приходить, щоб отримати зарплату і виїхати, забувши, що таке «Ворскла» - це не дуже добре», - сказав Максимов.

«Ворскла» після 16-ти турів посідає останнє місце в УПЛ, маючи в активі 11 очок. Стільки ж набрали «Львів» та «Карпати».

Оцініть матеріал
(15)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
BekXan
Юра дерзай !Гаси их всех по полной гадюшник !