Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 25 листопада 2019, 10:36
8828
9

ДЕНИСОВ: «Судячи з усього, це - не кінець історії з покаранням за расизм»

Ведучий програми «Великий футбол» вважає, що «Динамо» подасть апеляцію

| Оновлено 25 листопада 2019, 10:36
8828
9
ДЕНИСОВ: «Судячи з усього, це - не кінець історії з покаранням за расизм»
Футбол 1/2. Олександр Денисов
Директор ТК «Футбол 1/2» Олександр Денисов прокоментував рішення КДК УАФ з приводу епізоду з расистськими вигуками уболівальників «Динамо» в матчі чемпіонату України проти «Шахтаря» (0:1).
 
Нагадаємо, кияни змушені будуть провести один домашній матч Прем'єр-ліги без глядачів, а також ще на один матч покарані умовно. Випробувальний термін - кінець поточного сезону. Крім того, «біло-сині» зобов'язані виплатити штраф у розмірі 500 000 гривень.
 
«Судячи з усього це не кінець історії з покаранням за расизм, швидше за все, буде подана апеляція, а з урахуванням довготривалого конфлікту між власниками Динамо і керівництвом Асоціації футболу України, рішення КДК по расистському інциденту може бути черговим витком в цьому протистоянні.
 
Однак не складно припустити, що йти до Лозанни власники клубу навряд чи наважаться, при нульовій терпимості до расизму в західній Європі, це закінчиться для клубу черговою поразкою в Лозанському суді. З іншого боку, якщо говорити про вирішення проблеми. Расизму в Україні не більше і не менше ніж в будь-якій іншій країні, та є дисциплінарні покарання, але всі ми розуміємо що дискваліфікацією стадіону проблема не вирішується.
 
Вирішити її можна або кримінальним покаранням. Або приватно, коли сам клуб проведе необхідні заходи для того, щоб це більше не повторилося. Зрештою від дискваліфікації стадіону постраждала маса уболівальників Динамо, які далекі від расизму і точно не заслуговували такого покарання. Але без точкового вирішення проблеми, це точно знову повториться», - сказав Денисов.
Оцініть матеріал
(29)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Маурісіо ПОЧЕТТІНО: «Ми – Челсі, а не футбольний клуб Коула Палмера»
Футбол | 23 квітня 2024, 15:24 2
Маурісіо ПОЧЕТТІНО: «Ми – Челсі, а не футбольний клуб Коула Палмера»

Головний тренер «Челсі» прокоментував можливу відсутність півзахисника в матчі проти «Арсенала»

Президент Динамо оцінив питання стимуляції у чемпіонській гонці
Футбол | 23 квітня 2024, 09:28 17
Президент Динамо оцінив питання стимуляції у чемпіонській гонці

Суркіс не дав однозначної відповіді

Коментарі 9
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Александр Бондарь
А почему Пенисов в \великом футболе\ не показал момент где бразилец смеется и прикрывается после того как он типа плакал.
kerch30
Тайсон проватор
Вася Тёркин
Расизм это однозначно плохо. Ну уж как-то много борьбы с ним на ровном месте в последнее время, что я уже начинаю ощущать себя виноватым за то что-то белый.
Ну крикнули какие-то маргиналы что-то! Та забейте, не обращайте внимание и всё. Почему так не борются за права уе.ан0в? Вот меня так назвали недавно, надо было заплакать и созвать пресс-конференцию?) Кароч бороться не с расизмом надо, а с низким уровнем образованности.
jekаfunny
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Nazar Mozol
провокатор ху...їв. (с) Г. Москаль
SKIF1927
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
tank72063
Решение очень простое,чтобы не наказывать адекватных болельщиков дк-запретить пятнистым бабуинам собираться в группы и приходить на стадион...при повторной выходке--игра без болельщиков(без права показа по тв)--нехай по радио слушают.....
Михайло Григорович
Для Динамо надо все оставшиеся домашние игры до конца сезона оставить без зрителей. И пусть адекватные болельщики влияют на неадекватных.