Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 23 листопада 2019, 16:34
3476
1

Віктор СКРИПНИК: «Вітаю Олександрію з перемогою в матчі за 6 очок»

Наставник прокоментував поразку від одного з конкурентів

| Оновлено 23 листопада 2019, 16:34
3476
1
Віктор СКРИПНИК: «Вітаю Олександрію з перемогою в матчі за 6 очок»
zarya-lugansk.com

«Зоря» в матчі УПЛ програла «Олександрії» з результатом 0:1, втративши можливість як слід закріпитися на 2-му місці. Гру прокоментував наставник Віктор Скрипник.

- Була хороша гра за шість очок. «Олександрія» сьогодні перемогла, з чим і вітаю суперника. Що стосується матчу, то скажу, що діями команди можна залишитися задоволеним, але помилки, які призвели до голу... Непотрібний штрафний. Завжди є питання: є порушення чи ні. Раз гравець правильно «підставився», значить, добре зіграв нападник. Виграли верхову боротьбу - теж добре зіграв нападник».

«У нас були свої моменти, але забити не вдалося. Суперник закрився. Важко зламати оборону, коли 8 людей зібралися біля власного штрафного. Шансів було мало. Територіальна перевага не додає очок в турнірну таблицю. Нам шкода, але нічого іншого, крім як дивитися вперед і готуватися до інших ігор у нас не залишається».

- У першому таймі «Зоря» виглядала дуже активно і агресивно. Що відбулося в другій половині зустрічі? «Олександрія» вас змусила грати інакше або ж хлопці підсіли?
- Що стосується «підсіли», то це ні в якому разі ні. Останні хвилини показали, що ми бігли вперед, грали вперед і хотіли врятуватися. Суперник перебудувався, вдало спрацював на стандарті і вийшов підсумковий результат.

Оцініть матеріал
(16)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
azl
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил